Svi smo se pomalo zasitili debelih zimskih jakni i toplih kaputa, a varljiva veljača kao da nas pokušava uvjeriti da je proljeće već stiglo i vrijeme je za drukčije modne kombinacije.

Galerija Haljina brenda Zara Čizme brenda Zara Ljepotica sa zagrebačke špice u proljetnom izdanju +2 Ljepotica sa zagrebačke špice u Zarinoj haljini

Sunčani dani zasigurno prizivaju laganije odjevne komade pa tako na zagrebačkoj špici uistinu možemo vidjeti izdanja primjerenija proljeću.

Izdvojili smo jednu lijepu mladu damu koja je svojom kombinacijom nagovijestila dolazak mnogima najdraže modne sezone. Zaboravite na pletene haljine, najpopularniji model u jesensko-zimskoj sezoni jer je vrijeme za lepršavije varijante.

Ljepotica sa zagrebačke špice u proljetnom izdanju Ljepotica sa zagrebačke špice u proljetnom izdanju (Foto: Josip Moler/Cropix)

Naša današnja street style zvijezda za sebe je odabrala kratku haljinicu španjolskog komercijalnog brenda Zara s apstraktnim uzorkom. Kombinirala ju je uz predimenzionirani sako crne boje te kaubojske čizme koje također potpisuje Zara.

Haljina brenda Zara Haljina brenda Zara (Foto: Zara)

Početkom jeseni upravo su se kaubojske čizme nametnule kao jedan od najvećih trendova na zagrebačkoj špici, uz modele do koljena s ravnim potplatima. Uz efektne čizme na preklop, upravo su kaubojke hit sezone na izmaku, ali sudeći prema trenutačnim izdanjima na špici, sigurno ćemo ih viđati i tijekom proljeća.

Čizme brenda Zara Čizme brenda Zara (Foto: Zara)

Minijaturna torbica brenda Michael Kors s lancem i sat u zlatnoj boji pokazali su se kao odličan dodatak tom izdanju, baš kao i damske sunčane naočale iza kojih je tamnokosa ljepotica sakrila pogled.

Ljepotica sa zagrebačke špice u Zarinoj haljini Ljepotica sa zagrebačke špice u Zarinoj haljini (Foto: Josip Moler/Cropix)

Ljepotica iz Zagreba u "zakopčanim" čizmama i majici koju bi i Beyonce nosila Beyonce u kombinezonu brenda Marine Serre Polumjesec je prepoznatljiv motiv iz kolekcija Marine Serre Haljina brenda Marine Serre u street style izdanju s Pariškog tjedna mode +7 Haljina brenda Marine Serre u street style izdanju s Pariškog tjedna mode

Griju kao deka: Dama iz Zagreba u hlačicama kakve stvarno ne viđamo na špici Salonke modne kuće Saint Laurent +11 Dama iz Zagreba u

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju