Nakon uzbudljivih blagdana, gužve i žurbe, proslave Božića i Nove godine, zaželjeli smo se malo dobrog, finog odmora, mirnog, toplog kutka u kojem ćemo provoditi slobodne trenutke uz knjigu, šalicu čaja, kave ili tople čokolade ili dremuckajući. Pronašli smo baš takvo savršeno mjesto za odmaranje i uživanciju.

Ovaj idiličan kutak na prvu privlači obiljem smirujuće bjeline, po čemu se lako prepozna skandinavski stil uređenja koji odiše prozračnošću i vedrinom, a dobar kontrast stvoren je s crvenim vintage tapetama s krupnim bijelim cvjetovima.Čitav prostor odiše retro vibrom, bijeli ladičari su divni kao i visoki prozori, ali najviše nas ipak mami ležaj koji je u sobi dobio centralno mjesto.

Bijeli ležaj pokriven je bijelim pokrivačem i krznom, a za malo boje tu su dva jastučića, sivi ovalni i pravokutni s crveno-bijelim prugicama. S ležaja se pruža pogled na kuhinju i kamin - kako romantično. Možemo se zamisliti kako tu provodimo zimske večeri i uživamo u svim tim detaljima koji ovu kuću čine baš savršenom.

Pogledajte i:

Danijela Židov iz Preloga svoju crnu kuhinju ukrasila je cvijećem i zanimljivim detaljima - 8 Zbog ovih kuhinja naših čitateljica poželimo renovirati i vlastiti dom

Slika nije dostupna Ima li ljepše? 15 dnevnih soba s kaminom o kakvima volimo maštati

Slika nije dostupna Da nam se zavući ovdje... Kuća u kojoj bismo zaboravili i na tmurno vrijeme

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju