Mnogi popularni parfemi imaju svoje inačice, dvije, tri, četiri, pa i više. Izdvojili smo šest novih proljetnih izdanja mirisa koje žene obožavaju.

Maison Francis Kurkdjian „L'eau À la Rose“
Nakon parfema À la rose, Francis Kurkdjian sada je stvorio novu emociju s kreacijom u varijaciji toaletne vode. Za kompoziciju L'eau À la rose, voćno-cvjetne toaletne vode, Kurkdjian je odabrao dvije vrste ruža. U gornjem dijelu kompozicije, eterično ulje Damascena ruže iz Bugarske mirisu daje blago začinjenu cvjetnu notu, dok je ona voćna dobivena zahvaljujući ponajprije ličiju.

U bazi, Centifolia ruža Absolute iz grada Grasse, francuske prijestolnice parfema, daje svoju izdašnu ružičastu cvjetnu notu, s laticama u lagano medenom mirisu. Ovaj duo sastavljen od četiri stotine moćnih ruža uveličao se zahvaljujući zelenoj i prozračnoj svježini božura i iznad svega notom ličija dodajući voćne i osebujne aspekte. Bijeli mošusi daju mirisu senzualni i lagani efekt koji obavija kožu.

Izdvojili smo šest novih proljetnih izdanja parfema koje žene obožavaju

YSL Beauté „Black Opium Eau de Parfum Neon“
Bijelo cvijeće izvornog mirisa Black Opium u ovoj verziji poprima žarke, psihodelične i neonske boje. Blistaviji i upečatljiviji nego ikad, s cvjetnom notom koja spaja zavodljiv apsolut arapskog jasmina iz Indije s apsolutom cvijeta naranče i jele. Prepoznatljiva nota crne kave miris pretvara u čistu crnu svjetlost i sukobljava se s jarkim neonskim notama.

U samom srcu mirisa Black Opium Eau de Parfum Neon nalaze se iskričava mandarina i četrun, živahne karakteristike kiselog zelenog soka i neonske ružičaste bobice. Spektakularnija nego ikad, bočica je prožeta crnim šljokicama koje mirisu daju njegov odvažan rokerski šik. Cjevčica za raspršivanje sad je neonska, a bočica je viša, uzdižući se okomito, baš kao što se nota "neonske kave" uzdiže od prvog prskanja i osvjetljava Black Opium Eau de Parfum Neon.

Slika nije dostupna Špric-dva i dovoljno: 10 omiljenih parfema čiji miris dugo traje na koži

Dior "Miss Dior Rose N'Roses"
Svježa i prozračna toaletna voda novi je dodatak liniji Miss Dior. Pršti originalnim cvjetnim obiljem i osjećajem pune šake svježih latica koje razvedravaju živahnu, svježu i bogatu kompoziciju. Miris opisuju kao "izjavu ljubavi prema cvijeću orkestrirana oko kraljice ruže odjevena u mnoštvo britkih i povezujućih nota; bistra i začinjena proslava bogatstva cvijeća koja se rasprostire i umnožava." U gornjim notama mirisa osvajaju talijanska mandarina, bergamot i esencija geranijuma, u srcu su Grasse ruža i Damask ruža, dok bazu čini bijeli mošus.

Ruža je klasika koja ide sa svime i tako pruža beskrajne mogućnosti da je se oblikuje. Stavljanje potpisa na ovaj univerzalni cvijet je uzbudljiva vježba sa stilom. Ime ove nove kompozicije, Miss Dior Rose N'Roses, predivno naglašava njezinu cvjetnu raskoš s repeticijom koja odražava olfaktorni odjek koji sam želio stvoriti u baznim notama zbog kojih srce ruže 'zvoni', kaže François Demachy, Diorov kreator parfema.

Muškarac i perfem Uh, baš dobri! 10 parfema koje žene najviše vole osjetiti na muškarcu

Zadig&Voltaire "This is Love!"
Miris koji priča priču o ljubavi na prvi pogled, ljubavnicima koji obožavaju jedno drugo i nađu se u Parizu, gradu koji poznaju u dušu. This is Love! je cvjetni i gurmanski parfem, za one koji se uvijek prepuštaju ljubavi na prvi pogled. Uzbudljivi osjećaj đumbira koji klizi po koži, stvarajući nježnu "groznicu" s notama ljubičice i vanilije. Toplo i gipko sandalovino drvo obuhvaća tijelo.

Miris koji zavodi i one koji ga nose i one koji ga udišu. Dizajn bočice inspiriran suvremenom umjetnošću istovremeno je gladak i sirov, s blještavim i metalik bojama koje obilježavaju njihovu ljubav, manifest intenzivne, slobodne i senzualne strasti.

Slika nije dostupna 10 voljenih zimskih parfema dovoljno nježnih da se nose i u proljeće

Narciso Rodriguez "Fleur Musc Eau de Toilette Florale"
Kultna mirisna kolekcija koja slavi opojni mošus nastavlja iznenađivati i očaravati. Novi parfem utjelovljuje jedinstvenu dvojnost svake žene. Cvjetni buket s citrusnim notama "grli" mošusno srce toplinom i senzualnošću. Nježna ruža, pojačana zrnima ružičastog papra i mrvicama svjetlucavog bergamota, oživljava mošus u srcu dok treperave drvene note – pačuli i nježni amber – obasjavaju.

Bočica reflektira zavodljiv duh mirisa. Umjetnička je reinterpretacija originala maestralno dizajnirana prema ideji Narcisa Rodrigueza. Živopisne odjekujuće ružičaste boje, bočica ima patinu s blagim smrznutim odsjajem.

Slika nije dostupna Novi CK One Summer: Unisex miris koji podsjeća na dugi ljetni dan na plaži

Elie Saab "Le Parfum Essentiel"
Devet godina nakon izlaska parfema Elie Saab Le Parfum,dizajner donosi interpretaciju svojeg najpoznatijeg parfema, za ženu koja zna što je za nju bitno. Svježa, šumeća mandarina blista u gornjim notama, blistava kao zlatno sunce koje osvjetljava meke ružičaste zidove gradskog pejzaža poput snova. Poput svjetlucavih šljokica Elie Saab haute Couture haljine, dragocjena neroli esencija dodaje svoj osjetljivi sjaj.

U zasljepljujućem svjetlu ovog sklada otvara se prekrasan cvijet. Kremasto bijela gardenija, otkidajući svoje svilene latice, svojim praškastim, meko obavijajućim, ali zaglađenim mirisom izražava istančanost ženstvenosti. Ukrašena delikatno kaligrafskim pečatom kuće urezanim u zlato, prozirno staklo kultne bočice pokazuje nježno ružičastu nijansu mirisa, izražavajući čistu ženstvenost nove kreacije.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju