U Los Angelesu je održana premijera mjuzikla Reefer Madness. Među producentima su Alan Cumming i Kristen Bell, koji su svojevremeno i sami glumili u otom kultnom mjuziklu nastalom prema istoimenom filmu iz 1936. godine.

Galerija

Nova verzija mjuzikla postavljena je u losanđeleskom kazalištu The Whitley, a na produkciji je radila i 15-godišnja Vivienne Jolie. Na premijeru je došla u društvu svoje majke Angeline Jolie.

Gdje god se pojavi, Angelina izazove pravu ludnicu, a na crvenom tepihu privukla je pozornost okupljenih fotografa i novinara.

Angelina Jolie, Vivienne Jolie i Kristen Bell Foto: Afp

Slavna ljepotica nije sklona eksperimentiranju s odjevnim komadima i u ovakvim prigodama uglavnom nosi klasičnije kreacije, a za ovu premijeru također je odabrala decentnu kombinaciju s jednim efektnijim komadom.

Klasično crno odijelo sastavljeno od hlača tradicionalna kroja i strogog sakoa Angelina je kombinirala s bijelom majicom i naoko kravatom.

Angelina Jolie u majici s printom kravate Foto: Profimedia

Ako biste je promatrali iz daljine, možda bi vam se stvarno učinilo da glumica nosi kravatu, ali zapravo je u pitanju majica s printom prugaste kravate. Bio je to simpatičan dodatak jednostavnom izdanju koje je majica malo razigrala.

Angelina Jolie i Kristen Bell Foto: Afp

Kome bolje stoji? Mlada glumica oduševila u haljini koju je prije 20 godina nosila Angelina Jolie

Angelina Jolie otvorila svoj prvi butik i zaposlila studente i imigrante

Najbolji? Angelina Jolie nosi model balonera za kojim i Hrvatice lude

Nepogrešiv izbor Angeline Jolie u kojem možete ravno na poslovni sastanak, ali i vjenčanje