Legendarni australski glazbenik Nick Cave održao je koncert u Beogradu u sklopu manifestacije Belgrade River Fest. To je koncert koji se ne propušta pa ne čudi što su i brojne poznate osobe došle na Caveov nastup.

Galerija

Među njima je bio i tenisač Novak Đoković koji je došao u pratnji supruge Jelene Đoković. Novak je za ovu prigodu odjenuo ležerniju kombinaciju sastavljenu od traperica, traper-košulje, bijele majice i tenisica u bijeloj boji.

Novak i Jelena Đoković na koncertu Nicka Cavea Foto: Antonio Ahel/ATAImages/Pixsell

Jelena se odlučila za malo elegantnije izdanje. Nosila je dugačku crnu haljinu uskog kroja s otvorenim ramenima i vodoravnim prorezom. Crna haljina savršen je odabir za sve prigode, a pokazala se kao dobar modni adut i za koncert Nicka Cavea.

Novak i Jelena Đoković na koncertu Nicka Cavea Foto: Antonio Ahel/ATAImages/Pixsell

Lijepa Jelena nadopunila ju je bež torbicom s potpisom modne kuće Saint Laurent, a na nogama je imala prepoznatljive natikače. Točnije, na prvi pogled mnogi bi pretpostavili kako je u pitanju obožavani model Oran modne kuće Hermes, ali Jelena je nosila njihove natikače pod nazivom Oasis.

Natikače Oasis Foto: Hermes

One imaju sva obilježja modela Oran koji mnogi opisuju kao najpopularnije natikače na svijetu, ali ova verzija ima potpeticu od pet centimetara.

Natikače Oran modne kuće Hermes Foto: Hermes

Iako natikače Oasis nisu tražene kao model Oran, u recenzijama se može pročitati kako je mnogima varijanta s potpeticom puno udobnija, a nekima čak i ljepša.

Novak i Jelena Đoković na koncertu Nicka Cavea Foto: Antonio Ahel/ATAImages/Pixsell

Jelena Đoković dokazala da u duplom traperu možete izgledati super, a ne kao kauboj s Divljeg zapada

Jelena Đoković u izdanju koje zaslužuje modnog Oscara

"Ovo je ljepota": Mini haljina zbog koje je Jelena Đoković bila najveća zvijezda na tribinama

Jelena Đoković: Klasični bikini za odmor u Dubrovniku s kojim je teško pogriješiti