Kako biste pripremili carsku pitu, trebate nekoliko osnovnih sastojaka spojiti s "ostacima" iz hladnjaka, pa je ovo jelo savršeno za sve one koji ne vole bacati hranu, već reciklirati ručak i tako napraviti sasvim novu kombinaciju okusa.

Savjet: U osnovnu smjesu, nakon što ste pomiješali mokre i suhe sastojke, možete dodati sastojke po želji. Ako vam je, primjerice, ostalo piletine od ručka, teletine, pa čak i kuhanog mesa, možete ih iskoristiti. Svako drugo povrće također će odlično funkcionirati, a možete ubaciti i kuhana jaja koja su ostala od Uskrsa, dok će mladi luk podići tu pitu na još višu razinu. 

Recept za sočnu carsku pitu s nama je podijelila food blogerica Jeka s profila jekajekago, a u nastavku možete pronaći još slasnih recepata za brzi ručak. 

Za pola sata pripremite najfiniju lisnatu savijaču sa šunkom i sirom Ručak za 20-ak minuta: Božanstveno kremasta tjestenina Brza pita od sira topi se u ustima i još je bolja nego ona iz pekare Recept za finu kremastu tjesteninu s piletinom Recept za mekani i slasni pizza kruh koji će zamirisati cijelu kuću Recept za zapečene njoke toliko ukusne da nećete ni primijetiti da nema mesa

Dobar tek!