Kremasta, osvježavajuća i prefina mileramka mnogima je omiljena torta, stoga je pravimo u svim godišnjim dobima. U nastavku donosimo recept za mileram tortu s višnjama i bademima koja će vas osvojiti već na prvi zalogaj.

Savjet: Umjesto višanja možete koristiti bilo koje drugo voće, a naša je preporuka da tortu ukrasite zaleđenim višnjama, one će joj dati još svečaniji izgled.

Ako tražite slične recepte, inspirirajte se našim popisom recepata za neodoljive torte od sira, a ako pak tražite još ideja za tradicionalne kolače, pite, savijače i kekse, pogledajte naš popis od 100 slatkih recepata na jednom mjestu.

Ovo se mora probati: Jesenska varijanta mileramke s dodatkom pirea od kestena Kremasta fantazija: Recept za mileram-tortu sa šumskim voćem Mileramka s palačinkama: Recept za genijalnu tortu koja osvježava Recept za čokoladnu mileram-tortu koja osvaja na prvi zalogaj

Dobar tek!