Da biste postigli takvu sočnost, važno ga je dugo termički obrađivati na laganim temperaturama.

Ovaj jednostavni recept možete obogatiti namirnicama po želji, odnosno u njega dodati slanine, graška ili koju drugu namirnicu.

Uz juneći gulaš najbolje ide domaći kruh, a možete ga pripremiti po našem receptu za najhrskaviji i najmekši kruh iz zdjele. 

U nastavku možete pronaći još recepata na žlicu koji griju dušu i tijelo. 

Zasitno i brzo gotovo: Recept za pileći gulaš koji će nahraniti cijelu obitelj Brzi ručak: Recept za fino povrtno varivo u kojem nećete ni primijetiti da nema mesa Zdravo, ukusno i jeftino varivo od mahuna i piletine krijepi dušu u hladnim danima Ručak za 20 minuta: Recept za prefino varivo od cvjetače i naribanog sira Ručak za tri eura: Recept za fino proljetno varivo

Dobar tek!