Za zdraviju varijantu dovoljno je običnu tjesteninu zamijeniti integralnom ili onom od heljde, koristiti brokulu kuhanu na pari te konzerviranu tunu u slamuri (vodi) umjesto one u ulju.
U nastavku možete pronaći još ideja za brzi ručak.
Dobar tek!
Tjestenina s finim umakom uvijek je dobar izbor za ručak, a pogotovo ona koja obiluje dobrim namirnicama i koja se brzo priprema. Upravo je takva ova tjestenina s tunjevinom i brokulom, a dobra je vijest da eventualne ostatke od ručka možete samo dodatno začiniti maslinovim uljem i sokom od limuna, dodati malo rukole i slatkog kukuruza pa sljedeći dan uživati u izvrsnoj hladnoj salati.
Za zdraviju varijantu dovoljno je običnu tjesteninu zamijeniti integralnom ili onom od heljde, koristiti brokulu kuhanu na pari te konzerviranu tunu u slamuri (vodi) umjesto one u ulju.
U nastavku možete pronaći još ideja za brzi ručak.
Dobar tek!