Tijekom trudnoće mnoge žene u biranju odjevnih kombinacija prioritet daju udobnosti, no to ne znači da se moraju odreći elegancije. Svojim street style izdanjem to je pokazala i trudnica i mama koja se sa svojim sinčićem prošetala središtem Zagreba.

Galerija

Nježno milujući kosu svojeg dječaka koji je vozio bicikl, ova mama svoj trudnički trbuščić istaknula je u elegantnoj maksi haljini lepršavog kroja. Bijela haljina ima tanke crne naramenice te crnu crtu na rubovima i po sredini, koje ovaj minimalistički model čine upečatljivijim.

Street style trudnice iz centra Zagreba - 1 Foto: Josip Moler/Cropix

Dugačku ljetnu haljinu sparila je s finim natikačama crne boje iz trgovine Massimo Dutti. Natikače ravnog potplata i četvrtastog vrha imaju tanke remenčiće i dvije kopčice zlatne boje, a riječ je o modelu iz lanjske kolekcije toga španjolskog brenda.

Trudnica iz centra Zagreba nosi elegantne crne natikače iz trgovine Massimo Dutti Foto: modesens.com

Trudnica iz centra Zagreba svoj dnevni street style podigla je i odgovarajućim modnim dodacima. Nosila je crnu torbu ukrašenu metalnim detaljima, končanu plavu narukvicu, zlatne naušnice i sunčane naočale s okvirima boje kornjačevine, dok je kosu zalizala u praktičnu punđu i učvrstila je velikom scrunchie gumicom.

Još modne inspiracije sa zagrebačkih ulica pronađite u fotogaleriji na početku teksta.

Ulična moda u centru Zagreba - 2 Foto: Josip Moler/Cropix

Mama iz centra Zagreba u savršenoj maksi suknji koja ljeti nema konkurenciju

Šetnja Dubrovnikom u divnoj suknji koja podsjeća na more i glamuroznim natikačama