Vjerojatno vam se, barem jednom u životu, dogodilo da oblačite bijelu majicu nakon što ste stavili make-up pa tragovi pudera ostanu na njoj.

Jedna korisnica Facebooka pronašla je jednostavno, ali učinkovito rješenje za ovaj problem i podijelila ga u videu na svome profilu. Najprije je na glavu stavila plastičnu vrećicu, a zatim bezbrižno odjenula majicu — i voilà! Nema tragova pudera na odjeći.

Ovaj trik je pokazala i Georgina Rodriguez u trećoj sezoni svog reality showa "I am Georgina" koji joj je pomogao da zaprlja (ponovno) bijeli ovratnik haljine koju je nosila na modnoj reviji brenda Vetements.

Ono što je sjajno u vezi s ovim trikom jest činjenica da se može primijeniti ne samo kod kuće, već i u trgovinama prilikom isprobavanja odjeće.

Mnoge žene izbjegavaju probati odjeću u trgovinama kad su našminkane, upravo zbog straha da će ostaviti tragove pudera na odjeći, a neke pak uprljaju odjeću ne pazeći na ovaj detalj.

Ovaj jednostavan trik zasigurno će olakšati život mnogima, a sve što vam treba je obična plastična vrećica — nešto što svi već imamo kod kuće. Sljedeći put kad budete oblačili bijelu majicu ili isprobavali odjeću, sjetite se ovog jednostavnog trika i izbjegnite neugodne tragove pudera.

Provjerite kojih se to pet grešaka ne događaju modno osviještenim Francuskinjama. 

U nastavku možete pronaći još trikova koji olakšavaju život. 

Odličan trik: Evo kako otpetljati lančić bez puno muke Trik za eliminiranje 99 posto bakterija u spužvici za pranje suđa Stari trik koji štedi vrijeme: „Ne koristim peglu otkako sam saznala za ovo“ "Ma tko bi se ovog dosjetio": Genijalan trik za lakše postavljanje plahte na madrac Mrlje s kauča nestat će u tren oka pomoću tekućine koju svi imamo doma Trik kako u roku minute skinuti naljepnicu bez tragova ljepila Trik za trenutno spašavanje osušene maskare i tekućeg ruža za usne Osušite odjeću za samo jedan do dva sata s ovim trikom