Adriana Lima bila je gošća na dodjeli nagrada MTV VMA održanoj u ponedjeljak u New Jerseyju. Slavna ljepotica za tu je prigodu izabrala senzualnu haljinu s efektom mokroga sjaja.

Galerija Adriana Lima u mokroj haljini na dodjeli nagrada MTV VMA - 5 Adriana Lima u mokroj haljini na dodjeli nagrada MTV VMA - 3 Adriana Lima u mokroj haljini na dodjeli nagrada MTV VMA - 2 +1 Adriana Lima u mokroj haljini na dodjeli nagrada MTV VMA  

Kreacija dizajnerice Sally LaPointe ima dugačke rukave te je dužine malo iznad gležnja, a iako je skroz zakopčana, posebnu senzualnost daje joj prozirnost zbog čega ju je Adriana Lima kombinirala iz bodi u istoj nijansi.

Sa stražnje strane haljina zanimljive zeleno-plave nijanse ima prorez, no ono što je čini posebno atraktivnom jest efekt mokroga sjaja koji se sjajno uklopio uz wet look frizuru 38-godišnje ljepotice.

Adriana Lima u mokroj haljini na dodjeli nagrada MTV VMA - 1 Adriana Lima u mokroj haljini na dodjeli nagrada MTV VMA (Foto: Getty Images)

Adriana Lima Adriana Lima: Kupaći kostim koji ženama zadaje problem tijekom sunčanja

Adriana Lima Adriana Lima: Izdanje koje je i najveće holivudske zvijezde gurnulo u drugi plan

Kreaciju koja svojim dizajnom i svjetlucavošću žensko tijelo pretvara u remek-djelo Adriana je kombinirala uz glamurozne štikle Christiana Louboutina i Chopardov nakit.

Pogledajte i začuđujuću haljinu s MTV-jevih nagrada koja izaziva najviše rasprava:

Bella Hadid: Začuđujuća haljina s MTV-jevih nagrada koja izaziva najviše rasprava Bella Hadid na dodjeli MTV Video Music Awards - 4 Bella Hadid na dodjeli MTV Video Music Awards - 2 Bella Hadid na dodjeli MTV Video Music Awards - 3 +1 Bella Hadid na dodjeli MTV Video Music Awards - 5

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju