Angelina Jolie sa svoje četvero djece prošetala je crvenim tepihom na premijeri Disneyjeva filma "Dumbo" održanoj u kinu El Capitan Theater u Los Angelesu.

Galerija Angelina Jolie s djecom na premijeri filma \'Dumbo\' - 4 Angelina Jolie s djecom na premijeri filma \'Dumbo\' - 1 Angelina Jolie s djecom na premijeri filma \'Dumbo\' - 6 +5 Angelina Jolie s djecom na premijeri filma 'Dumbo'

Angelina i njezini klinci bili su odlično raspoloženi dok su pozirali fotografima, cijelo vrijeme bili su nasmijani i očito se dobro zabavljali.

Angelina Jolie uživala je sa svojom djecom na premijeri filma 'Dumbo', ali ipak nije sve prošlo bez malih trzavica



Lijepa mama na premijeru filmskog uprizorenja slavne priče o sloniću koji može letjeti povela je desetogodišnje blizance Vivienne i Knoxa, 12-godišnju Shiloh i 14-godišnju Zaharu. Angelina je za ovu prigodu izabrala potpuno bijelu jednostavnu haljinu koja podsjeća na vjenčanicu. Nokte je istaknula žarko crvenim lakom, dok je make-up bio decentan.
Angelina Jolie u šetnji s djecom i psom - 3 Angelina Jolie i njezina "banda": Trenutak zbog kojeg slavnoj mami ne silazi osmijeh s lica

Scene iz Disneyjevog filma \'Dumbo\' o slavnom letećem sloniću - 5 "Dumbo": Novi trailer za dirljivi film koji podsjeća na tužnu realnost cirkuskih životinja
Angelina Jolie uživala je sa svojom djecom na premijeri filma "Dumbo", ali ipak nije sve prošlo bez malih trzavica. U jednom trenutku 43-godišnja glumica podigla je kažiprst kao znak upozorenja prema svojoj kćeri Vivienne, što je dalo naslutiti da je slavna mama zbog nečega morala prekoriti svoju desetogodišnju djevojčicu.

Prizor je to itekako dobro poznat roditeljima i sasvim normalan u bilo kojoj situaciji, pa i na premijeri holivudskog filma.

Angelina Jolie s djecom na premijeri filma \'Dumbo\' - 6 Angelina Jolie podigla je kažiprst kao znak upozorenja prema svojoj kćeri Vivienne (Foto: Guliver/Cover Images, Getty Images)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju