Baby Lasagna održao je koncert u Sloveniji, a pred miljenikom nacije brojni su zakazani nastupi tijekom cijelog ljeta i jeseni. Na pozornicu u Portorožu, poznatom slovenskom ljetovalištu, Marko je donio svoju eksplozivnu energiju i održao još jedan show za pamćenje.

Galerija Baby Lasagna Baby Lasagna na Sea Star Festivalu u Umagu - 5 Baby Lasagna na Sea Star Festivalu u Umagu - 3 +6 Baby Lasagna osvojio je nagradu You’re A Vision Award za najbolji kostim na Eurosongu 2024.

Na svom profilu na Instagramu Baby Lasagna objavio je dvije fotografije s koncerta u Sloveniji, koje potpisuje slovenski fotograf Jaka Ivančić. Na njima se osim fantastične atmosfere na pozornici istaknuo i Markov novi scenski outfit.

Mladi glazbenik nosio je uski model kratkih hlačica od trapera sive boje te uz njih crnu košulju kratkih rukava s višebojnim cvjetnim uzorkom. Ljetni stajling Marko je upotpunio omiljenim tenisicama marke Puma, bijelim modelom s dodatkom crne boje.

Izdanje u traper-hlačicama i ljetnoj košulji dostojna je zamjena Markovim izdanjima u čipki, koja je postala zaštitni znak Baby Lasagne, a za koja su zaslužne mlade dizajnerice Valentina Pliško i Antonija Bucić.

Baby Lasagna na Sea Star Festivalu u Umagu - 5 Baby Lasagna na Sea Star Festivalu u Umagu (Foto: Luka Batelic/Pixsell)

Baš je vesela i zaigrana: Poslušajte novu pjesmu Baby Lasagne Baby Lasagna ima novu pjesmu Baby Lasagna ima novu pjesmu Baby Lasagna ima novu pjesmu +1 Baby Lasagna ima novu pjesmu

Baby Lasagna: Kratke heklane hlačice i novi čipkasti top za vatreni nastup u Umagu Baby Lasagna na Sea Star Festivalu u Umagu - 6 Baby Lasagna na Sea Star Festivalu u Umagu - 8 Baby Lasagna na Sea Star Festivalu u Umagu - 3 +7 Baby Lasagna na Sea Star Festivalu u Umagu - 1

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju