Carys Douglas, kći Catherine Zeta-Jones i Michaela Douglasa, „ukrala“ je majčinu haljinu iz 1999. i udahnula joj novi život.

Galerija Carys Douglas na proslavi 21. rođendana u majčinoj Ungaro haljini Catherine Zeta-Jones u Ungaro haljini na dodjeli MTV Movie Awards 1999. Carys Douglas lani u Cannesu s roditeljima - Catherine Zetom-Jones i Michaelom Douglasom +2 Carys Douglas u Cannesu u veljači prošle godine

Mlada glumica proslavila je svoj 21. rođendan u ružičastoj satenskoj slip haljini koju je njezina majka nosila na dodjeli nagrada MTV Movie Awards 1999. godine. Carys Douglas je na Instagramu podijelila snimke s proslave i iskazala svoje oduševljenje zabavom priređenom njoj u čast.

“Najsavršeniji 21. koji sam mogla poželjeti!“, napisala je uz objavu na kojoj stoji ispred lijepo uređenog stola i pozira u vintage izdanju.

 

 

Ružičasta uska satenska midi haljina brenda modne kuće Ungaro ima šljokičaste naramenice te je obogaćena i cvjetnim uzorkom i čipkom.

Carys Douglas na proslavi 21. rođendana u majčinoj Ungaro haljini Carys Douglas na proslavi 21. rođendana u majčinoj Ungaro haljini (Foto: Profimedia)

Zeta-Jones je istu haljinu nosila na MTV Movie Awards 1999., a kombinirala ju je sa zlatno-srebrnim sandalama i svjetlucavo srebrnom baguette torbicom. Od nakita je nosila samo minimalističke naušnice.

Catherine Zeta-Jones u Ungaro haljini na dodjeli MTV Movie Awards 1999. Catherine Zeta-Jones u Ungaro haljini na dodjeli MTV Movie Awards 1999. (Foto: Guliver Images)

Kći Catherine Zete-Jones i Michaela Douglasa također se odlučila za minimalizam, kako bi se najviše istaknula upravo haljina, pa je i ona odabrala samo decentne naušnice.

Osim elegantnog stila, majka i kći dijele i sličan ukus za frizuru pa su dugi smeđi valovi omiljeni izbor i jednoj i drugoj.

Unatoč tome što je lijepa Carys od majke naslijedila istančan ukus za modu, mnogi se još uvijek slažu da je crtama lica ipak sličnija ocu. 

Carys Douglas lani u Cannesu s roditeljima - Catherine Zetom-Jones i Michaelom Douglasom Carys Douglas lani u Cannesu s roditeljima - Catherine Zetom-Jones i Michaelom Douglasom (Foto: Guliver Images)

"Sretan rođendan mojoj prekrasnoj kćeri.“ napisala je Zeta-Jones uz fotografije. “Ti si radost mog života. 21 godinu gledam kako se razvijaš u nevjerojatnu ženu, to je Božji dar koji nikad ne uzimam zdravo za gotovo i cijenim svaki dan svojeg života.“

Carys Douglas u Cannesu u veljači prošle godine Carys Douglas u Cannesu u veljači prošle godine (Foto: Guliver Images)

  Ovako se dolazi na crveni tepih: Haljina Catherine Zeta-Jones koja ostavlja bez daha Catherine Zeta-Jones uvijek privlači poglede na crvenim tepisima Catherine Zeta-Jones u haljini Elieja Saaba na Cannesu 2023. - 4 Catherine Zeta-Jones u haljini Elieja Saaba na Cannesu 2023. - 1 +1 Catherine Zeta-Jones u haljini Elieja Saaba na Cannesu 2023. - 2

Catherine Zeta-Jones pokazala je kako nositi životinjski uzorak, a da se ne pretjera Catherine Zeta-Jones Catherine Zeta-Jones u haljini sa životinjskim uzorkom Michael Douglas na premijeru je stigao sa suprugom i sinom +0 Michael Douglas na premijeru je stigao sa suprugom i sinom

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju