Supermodel Cindy Crawford i njezin suprug Rand Gerber večer su proveli s prijateljima u jednom luksuznom restoranu u Malibuu, a Cindy je za tu priliku odabrala jednu vrlo jednostavnu, a istovremeno efektnu odjevnu kombinaciju.

Galerija Supermodel Cindy Crawford i njezin suprug Rand Gerber večer su proveli s prijateljima Supermodel Cindy Crawford i njezin suprug Rand Gerber večer su proveli s prijateljima Supermodel Cindy Crawford i njezin suprug Rand Gerber večer su proveli s prijateljima +4 Guess, 189,66 eura

Za večernji izlazak Cindy je odjenula traperice ravnog kroja i tako pokazala da one mogu izgledati dojmljivo baš u svakoj prilici. Uz traperice je odlično kombinirala crnu bluzu i kožnati sako, a svoj outfit je zaokružila natikačama na visoku potpeticu i jednostavnom crnom torbicom.

Supermodel Cindy Crawford i njezin suprug Rand Gerber večer su proveli s prijateljima Supermodel Cindy Crawford i njezin suprug Rand Gerber večer su proveli s prijateljima (Foto: Internetska stranica proizvođača)

Njezinu odjevnu kombinaciju lako je kopirati jer se sastoji od svakodnevnih komada i pravi je primjer outfita s kojim se žene ne moraju pitati što danas odjenuti.

Kožnati sako savršeno će se slagati s gotovo svim komadima iz vašeg ormara, od jednostavnih kombinacija pa sve do onih svečanijih.

Sako je jedan od onih komada koje svaka žena treba imati u ormaru, a savjete kako ga kombinirati možete pronaći u epizodi videoserijala Dreskod.

U galeriji na početku teksta možete pogledati gdje se u trgovinama skrivaju crni kožnati sakoi koji će biti glavna zvijezda proljetnih kombinacija i na hrvatskim ulicama.

Supermodel Cindy Crawford i njezin suprug Rand Gerber večer su proveli s prijateljima Supermodel Cindy Crawford i njezin suprug Rand Gerber večer su proveli s prijateljima (Foto: Internetska stranica proizvođača)

Ovo je najljepši supermodel svih vremena po vašem odabiru Cindy Crawford - 1 Cindy Crawford - 2 Cindy Crawford - 3 +21 Cindy Crawford - 4 Legendarna haljina Cindy Crawford jedna je od najkopiranijih, a i ima svoju stranicu na Wikipediji Cindy Crawford i Richard Gere na dodjeli Oscara 1991. Cindy Crawford blistala je u crvenoj Versace haljini Cindy Crawford na dodjeli Oscara 1991. +1 Cindy Crawford i Richard Gere na dodjeli Oscara 1991.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju