Ludnica za Baby Lasagnom ne prestaje i ne posustaje. Svatko ima svoj razloge zašto ga obožava, a najviše ih imaju mačkoljupci koji su u njemu dobili najboljeg predstavnika.

Galerija Dekorativni jastuk, Vivre, 11,68 EUR Stalak za nakit, Kikkerland, 14 EUR Dekorativna figura, Lesnina, 5,99 EUR +10 Dilemma Posters, uokvireni poster (30x40cm), 33 EUR

Mačkoljupce ne treba previše nagovarati na dekoracije s motivima njihove omiljene životinje. Srećom, ponuda takvih proizvoda stvarno je raznovrsna pa mačji lik sada možete pronaći na gotovo svemu.

Dekorativni jastuk, Vivre, 11,68 EUR Dekorativni jastuk, Vivre, 11,68 EUR (Foto: Vivre)

Što kažete na držač za knjige u obliku mačke? Jednostavan, a tako efektan. Naravno, između ovih maca obavezno smjestite slikovnicu "Baby Lasagna i mačak Stipe - veliko prijateljstvo" koja se očekuje u redovnoj prodaji od 18. svibnja.

Držač za knjige, Temu, 10,86 EUR Držač za knjige, Temu, 10,86 EUR (Foto: Temu)

Autor teksta i ilustracija je Igor Jurilj, novinar i ilustrator poznat i pod umjetničkim imenom Yellow Yuri. Uz pomoć Baby Lasagne, Igor je oblikovao priču o njegovom velikom prijateljstvu s mačkom Stipom.

Baby Lasagna dobio je svoju slikovnicu 'Baby Lasagna i mačak Stipe - veliko prijateljstvo' - 4 Slikovnica "Baby Lasagna i mačak Stipe - veliko prijateljstvo" Yellow Yurija i Baby Lasagne (Foto: Rockmark)

Dobar odabir je i kultna autobiografska novela Williama S. Burroughsa "Mačka iznutra", knjiga o mačkama i njihovu odnosu s čovjekom koja savršeno pokazuje mačju toplinu i karakter.

Williama S. Burroughs Williama S. Burroughs (Foto: Fraktura)

Dekorativne figure u obliku mačke odlično će se uklopiti na policu s knjigama, a šalica finog čaja idealan je par dobroj knjizi.

Dekorativna figura, Lesnina, 5,99 EUR Dekorativna figura, Lesnina, 5,99 EUR (Foto: Lesnina)

Zavirite u galeriju i pogledajte još dekoracija za dom s motivom mačke, koje bi odobrio i Baby Lasagna.

Šalica za čaj, Hoću knjigu, 14,90 EUR Šalica za čaj, Hoću knjigu, 14,90 EUR (Foto: Hocu knjigu)

Vaza u obliku mačje šape Baš je "mijau": Slatka vaza s Temua u obliku mačje šape

Baby Lasagna u majici na mačku Majice Baby Lasagne s printom mačka Stipe vjerojatno su najtraženiji modni komad u Hrvatskoj

Vaza u obliku mačke Vaza divnih boja super će se uklopiti u dom, a posebno će se svidjeti ljubiteljicama maca

Narančaste mačke - 2 I Baby Lasagna je ima u spotu: Znate li zašto su narančaste mace tako posebne?

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju