O ovoj kući sofisticiranog uređenja glavna zvijezda nije ni kuhinja, ni dnevna soba, ni dvorište, već - kupaonica. Kroz čitav interijer proteže se zagasita vintage pastelna nijansa zelene boje s primjesom sive, a dojam je baš wow.

Galerija Kuća uređena u sofisticiranom stilu u kojoj se lako osjećati kao doma - 8 Kuća uređena u sofisticiranom stilu u kojoj se lako osjećati kao doma - 4 Kuća uređena u sofisticiranom stilu u kojoj se lako osjećati kao doma - 9 +5 Kuhinja ima izlaz u dvorište

Profinjena kupaonica u potpunosti se uklapa u stil uređenja, a posebice se ističe tapeta s plamencima, kao i uska visoka vaza s umjetnim cvijećem.

Kuća uređena u sofisticiranom stilu u kojoj se lako osjećati kao doma - 4 Elegantna kupaonica čisti je užitak (Foto: Living4media)

Za sjesti ili odložiti stvari tu je i crni stolac elegantnog cvjetnog uzorka s ukrasnim jastukom. Središnji dio kuće je elegantan open space sa spojenim dnevnim boravkom, blagovaonicom i kuhinjom, s izlazom u dvorište. Kuhinja čistih linija osvaja svojom jednostavnošću te ima šank s visokim metalnim stolcima.

Kuća uređena u sofisticiranom stilu u kojoj se lako osjećati kao doma - 9 Kuća uređena u sofisticiranom stilu u kojoj se lako osjećati kao doma (Foto: Living4media)

Retro ambijent prostora podiže i dezen velikih ukrasnih jastuka na sjedećoj garnituri. Jako nam se sviđa i ogledalo sa zlatnim okvirom, čiji je dizajn inspiriran zrakama sunca, na zidu spavaće sobe.

Kuća uređena u sofisticiranom stilu u kojoj se lako osjećati kao doma - 7 Spavaća soba s ogledalom poput sunca (Foto: Living4media)

Ova prekrasna kuća nalazi se u gradu Lincolnu u Velikoj Britaniji, što objašnjava aristokratski ugođaj kojim odiše. Možda vam bude lijepa inspiracija za uređenje vlastitog životnog prostora, koji i uz tek poneki detalj ili predmet također može dobiti malo glamura.

Kuća uređena u sofisticiranom stilu u kojoj se lako osjećati kao doma - 2 Kuća uređena u sofisticiranom stilu u kojoj se lako osjećati kao doma (Foto: Living4media)

Marinino dvorište jedno je od najljepših u Đakovu, a terasasti vrt čini ga baš čarobnim Dvorište Marine Matijašević jedno je od najljepših u Đakovu - 14 Dvorište Marine Matijašević jedno je od najljepših u Đakovu - 15 Dvorište Marine Matijašević jedno je od najljepših u Đakovu - 8 +19 Dvorište Marine Matijašević jedno je od najljepših u Đakovu - 12

Iva iz Zadra: "Keramičar me pitao želim li taj 'cirkus' u kući, a poslije je terrazzo pločice želio i u svojoj kuhinji" Iva Stipčević Pantalon iz Zadra u svom stanu uredila je bež kuhinju s terrazzo pločicama i crnim sudoperom - 3 Iva Stipčević Pantalon iz Zadra u svom stanu uredila je bež kuhinju s terrazzo pločicama i crnim sudoperom - 2 Iva Stipčević Pantalon iz Zadra u svom stanu uredila je bež kuhinju s terrazzo pločicama i crnim sudoperom - 5 +6 Iva Stipčević Pantalon iz Zadra u svom stanu uredila je bež kuhinju s terrazzo pločicama i crnim sudoperom - 8

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju