Victoria Beckham za svoj 50. rođendan organizirala je veliko slavlje u privatnom klubu Oswald’s u londonskoj četvrti Mayfair. Victoria je na rođendan pozvala čitavu plejadu svojih slavnih prijatelja, kolega i poznanika, među kojima su bile i preostale četiri članice grupe Spice Girls.

Galerija Harper Seven Beckham na proslavi 50. rođendana svoje mame Victorije Beckham - 1 Harper Seven Beckham na proslavi 50. rođendana svoje mame Victorije Beckham - 4 Harper Seven Beckham na proslavi 50. rođendana svoje mame Victorije Beckham - 3 +3 Harper Seven Beckham u bijeloj satenskoj haljini i bijelim natikačama s potpeticom

Mislim da se nikada nisam osjećala tako voljenom kao sinoć. Hvala svima što ste došli izbliza i iz daleka, napisala je Victoria Beckham uz fotografije na kojima pozira sa svojom obitelji i gostima na proslavi svog 50. rođendana.

Među uzvanicima bili su Eva Longoria, Tom Cruise, Gordon Ramsay, Salma Hayek i ostali, no najvažniji gost na proslavi okruglog rođendana modnoj dizajnerici bila je njezina obitelj.

Harper Seven Beckham na proslavi 50. rođendana svoje mame Victorije Beckham - 7 Harper Seven Beckham u bijeloj satenskoj haljini i bijelim natikačama s potpeticom (Foto: Profimedia)

Za mamin veliki dan Harper Seven Beckham odabrala je i svečanu toaletu, a 12-godišnjakinja je odjenula je bijelu satensku haljinu s tankim naramenicama. Uz dugačku haljinu nosila je bijele natikače s četvrtastim vrhom i debljom potpeticom te pravokutnu bijelu torbicu sa zlatnim detaljima.

Modnu kombinaciju za mamin 50. rođendan djevojčica je upotpunila s dva tanka zlatna lančića.

Harper Seven Beckham na proslavi 50. rođendana svoje mame Victorije Beckham - 5 Harper Seven Beckham na proslavi 50. rođendana svoje mame Victorije Beckham (Foto: Profimedia)

Harper Beckham: Dekoltirana haljina 11-godišnje djevojčice koja je izazvala komentare Jedanaestogodišnja Harper Seven Beckham u haljini s dekolteom - 3 Jedanaestogodišnja Harper Seven Beckham u haljini s dekolteom - 7 Jedanaestogodišnja Harper Seven Beckham u haljini s dekolteom - 2 +13 Jedanaestogodišnja Harper Seven Beckham u haljini s dekolteom - 4

Harper Seven Beckham: Haljina za bal kao iz bajke za 10-godišnju djevojčicu Harper Seven Beckham Harper Seven s tatom Davidom Beckhamom u Veneciji Zimmerman, haljina Postcard, 13.900 kuna +1 Harper Seven u preuređenoj Zimmermannovoj haljini

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju