Smijeh je, ne kaže se bezveze, lijek. I broja istraživanja potvrdila su njegove brojne prednosti, poput toga da pomaže u ublažavanju boli, donosi sreću pa čak i pojačava imunitet.

Galerija Ilustracije koje su vas u 2021. najviše zabavile - 9 Ilustracije koje su vas u 2021. najviše zabavile - 5 Ilustracije koje su vas u 2021. najviše zabavile - 2 +6 Zeleni čaj

U svakom slučaju, svima nam u životu treba smijeha i dobrog raspoloženja. Naravno, postoje dani i situacije u kojima su nam smijeh i zabava najmanje bitni, ali ako uzmemo u obzir sve njihove koristi, dobro je iskoristiti svaku priliku koju život pruža za - smijanje.

Ilustracije koje su vas u 2021. najviše zabavile - 2 Jesam li ugasila peglu? (Foto: Zadovoljna.hr)

Ponekad je, uostalom, potrebno toliko malo da nam se na licu pojavi smješak. I mi se trudimo barem malo vam pomoći u tome. Između ostalog, tu su naše ilustracije u kojima se redovito prepoznajete jer često opisi svakodnevnih situacija u kojima se svi redovito zateknemo.

Slika nije dostupna Do sreće za nula kuna: Sedam popravljača raspoloženja koji ne koštaju ništa

Na samom kraju 2021. godine, izdvojili smo deset ilustracija koje su vas u ovoj godini posebno obdradovale uz nadu da će vam još jednom izmamiti osmijeh na lice, a vi ih možete iskoristiti da nasmijete vaše voljene.

Ilustracije koje su vas u 2021. najviše zabavile - 4 Put do vrtića (Foto: Zadovoljna.hr)

Kraj godine iskoristili smo kao priliku da izdvojimo i druge stvari koje su vasm privukle posebnu pozornost u 2021. Pogledajte i:

Danijela Židov iz Preloga svoju crnu kuhinju ukrasila je cvijećem i zanimljivim detaljima - 8 Zbog ovih kuhinja naših čitateljica poželimo renovirati i vlastiti dom

Top 10 najboljih street style izdanja u 2021. godini Top 10 street style izdanja sa zagrebačke špice u 2021. godini

Denis Bojčić iz Splita strastveni je uzgajivač bugenvilija, hibiskusa i ostalog bilja - 6 Deset vaših stanova i kuća koji su u 2021. postali prave zvijezde

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju