Klasični, svevremenski komadi i neutralne nijasne obilježje su stila jedne od najbolje odjevenih Hrvatica - Izabel Kovačić.

Osnivačica uspješnog modnog brenda Lunilou svojim kombinacijama redovito oduševljava zaljubljenike u modu, a učinila je to i izdanjem koje nosi na posljednjoj objavi na Instagramu.

Glavna zvijezda kombinacije je dugi kožnati baloner u crnoj boji s efektnim reverima i pojasom za vezanje oko struka.

Baloner brenda IZAKOVA, 890 eura Baloner brenda IZAKOVA, 890 eura (Foto: Internetska stranica proizvođača)

Radi se o modelu koji je dio ponude još jednog njezina brenda, IZAKOVA, a kako se navodi u opisu, baloner je napravljen od vrhunske veganske kože i nudi savršen spoj mode i estetike.

Baloner poput ovoga svestrani je izbor za razne prilike i savršen odabir za toplije zimske dane kao i za prijelazno razdoblje, a bez imalo sumnje radi se o komadu pored kojeg sve drugo pada u drugi plan.

Izabel je ispod balonera odjenula crnu dolčevitu, a izdanje je upotpunila popularnom beretkom, francuskom kapom koja štiti glavu od zime, ali je i šik modni dodatak koji razigra svaku modnu kombinaciju.

Ovo izdanje oduševilo je njezine pratitelje koji su posebno pohvalili spomenuti baloner, dok je objava prikupila gotovo 20 tisuća lajkova.

Maksi suknja za rođendansku proslavu koja Izabel Kovačić tako lijepo stoji Izabel Kovačić na otvaranju trgovine Lunilou u Zagrebu - 1 Izabel Kovačić na otvaranju trgovine Lunilou u Zagrebu - 2 Izabel Kovačić na otvaranju trgovine Lunilou u Zagrebu - 3 +0 Izabel Kovačić

Efektne ili nespretne? Izabel Kovačić u hlačama koje se teško nose bez visokih potpetica Izabel Kovačić na promociji serijala Where To Sign Izabel Kovačić na promociji serijala Where To Sign Sako brenda The Attico +2 Hlače brenda The Attico

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju