Tajice su za modne stručnjake definitivno najomraženiji odjevni komad. Usprkos tome što bi oni njihovo nošenje u javnosti najradije zabranili, čini se da tajice postaju sve popularniji komad u modnoj industriji. Proizvodi ih velik broj poznatih brendova, sve se češće pojavljuju i na modnim pistama, a slavne cure jednostavno ih obožavaju. U nastavku provjerite kako ih je najbolje nositi u dnevnim prigodama i pritom ne izazvati prigovore onih koji smatraju da se tajice ne bi trebale nositi samostalno kao hlače.

1. Ispod tunike ili haljine
Tajice u ovom slučaju mogu poslužiti kao odlična zamjena za najlonke. Također, tajice s uzorkom ili u boji najjednostavniji su način da se "oživi" outfit.

Victoria Beckham Biste li ovako nosili tajice? Trend koji Victoria Beckham žarko želi popularizirati

2. U kombinaciji s dužom majicom
Za casual look nema boljeg spoja od oversized majice ili džepera i tajica. Na to još dodajte veliki šal i jaknu ako želite postići savršenu slojevitu kombinaciju bez puno razmišljanja.

Bicke modne kuće Fendi iz kolekcije za proljeće/ljeto 2019. Veliki trend: "Nove" tajice zbog kojih se preispituju sva pravila o nošenju ovog komada

3. Ispod suknje
Još jedan slučaj kada tajice mogu zamijeniti najlonke. Ako niste obožavatelj jarkih boja i printova, odlučite se za tajice u sličnoj nijansi vaše suknje kako biste postigli jednostavnu elegantnost.

Petra Ecclestone Petra Ecclestone: "Problematične" tajice pred kojima će mnogi pokleknuti ovog ljeta

4. Ispod jakne ili kaputića
Žurite se jer idete do grada naći se s prijateljicama? Nemojte previše razmišljati, odlučite za tajice jer sigurno nećete pogriješiti. Izgled ove kombinacije vrlo je jednostavan, a u najdražoj jakni ili kaputu osjećat ćete se udobno.

Slika nije dostupna Neprimjeren odabir: Mjesta i situacije u kojima se tajice ne smiju nositi

5. U kombinaciji s omiljenim štiklama ili balerinkama
Za koju god varijantu obuće se odlučili, tajice će uvijek biti dobar odabir. U sportskim prigodama očekivano ćemo ih spojiti s tenisicama, ali zato za druge prigode posegnite za štiklama ili balerinkama.

Pogledajte i:

Od XS do XXL: Tajice koje izgledaju dobro na svakom konfekcijskom broju Tajice Iuga - 3 Tajice Iuga - 1 Tajice Iuga - 2 +0 Tajice Iuga - 4

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju