Festival mediteranskog filma Split i projekt Kino Mediteran odlučili su, u skladu s preporukama nadležnih tijela, ponuditi građanima još jedan razlog da ostanu kod kuće - 22 besplatna filma.

Uz prigodni promo kod KARANTENA ljubitelji filma na web stranici www.kinomediteran.hr/vod mogu odabrati naslov koji žele i pogledati ga besplatno. Ponuđeni su filmovi Kino Mediteran distribucije i oni koji su prikazani na Festivalu mediteranskog filma Split i nagrađivani diljem svijeta - ukupno 38 sati filmske umjetnosti. Broj kodova je neograničen.

Festival mediteranskog filma Split i projekt Kino Mediteran odlučili su ponuditi građanima još jedan razlog da ostanu kod kuće - 22 besplatna filma

Na svojoj Facebook stranici iz Kino mediterana izvijestili su da je od petka navečer neke od filmova pogledalo već više od 1500 ljudi. Zbog velikog interesa stranica radi usporeno i treba ju osvježavati, no kažu da se filmovima može pristupiti i na linku https://vimeo.com/fmfs/vod_pages/sort:date/format:detail.

Kino Mediteran je projekt revitalizacije kina u Dalmaciji kojim se nastoji oživjeti kino dvorane i dovesti filmske programe u manje sredine diljem Dalmacije gdje su kina bila dugo zatvorena. Bol, Supetar, Hvar, Jelsa, Imotski, Podgora, Ploče, Lastovo, Mljet smao su neki od 30 gradova u kojima se održava, a u prošloj godini posjetilo ga je više od 59 tisuća gledatelja.

Slika nije dostupna Bez plaćanja ulaznica: Virtualno prošećite najpoznatijim svjetskim muzejima

Slika nije dostupna Neka bude optimizam! 10 filmova koji će vam vratiti osmijeh na lice

Besplatno gledanje filmova iz vlastitog doma omogućuje i nedavno pokrenuta platforma croatian.film, posvećena hrvatskim kratkometražnim uratcima, što je u novonastaloj situaciji također dobrodošlo.

Slika nije dostupna Bez ljutnje i rizika: Pet savjeta za zabavnu večer društvenih igara

Naime, zagrebačka kina Tuškanac i Kinoteka već su zatvorila svoja vrata, dok Cinestar i Cineplexx rade uz posebne mjere predostrožnosti, s obaveznim razmakom između posjetitelja, ograničeni broj karata po projekciji i dezinfekcijska sredstva. (Hina)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju