Nemamo svi vremena, a niti stručnosti da za čas od kose spletemo francusku pletenicu ili neku sličnu frizuru. Još je gore kada potrošimo dragocjenih 20 minuta, pola sata ili više na pokušaje pravljenja iste, a onda još toliko vremena da raspetljamo sve što smo zapetljali.

Srećom, za one koji nemaju vremena, želje i/ili talenta za izradu kompliciranih frizura, postoje jednostavne opcije koje su stvarno gotove za čas, a izgledaju nevjerojatno.

Jedna takva opcija za sve one s dugom kosom je takozvana "bubble pletenica".

Slika nije dostupna Vi se šalite? Hit frizura u 2021. bit će jedan od najomraženijih trendova iz 80-ih

Slika nije dostupna Ko curica! Frizura Lejle Filipović koja pomlađuje i za deset godina

Ne radi se zapravo o ničem novom i revolucionarnom, ali ova frizura istaknula se kao idealan izbor u ovoj pomalo drugačijoj 2020. godini kada je jednostavnost postala jako bitna i kada više nego prije eksperimentiramo s novim stilovima i pokušavamo doći do što boljih rezultata uz minimalan napor.

Slika nije dostupna Žudjela za promjenom: Frizura koja je princezi Diani vratila osmijeh na lice

Ova lažna, "mjehuričasta" pletenica primjerice može biti brza, a lijepa promjena za sve koji kosu nose u visokom repu, ali i odlična zamjena za klasičnu pletenicu. I, stvarno, potrebno je samo nekoliko minuta za izradu ove frizure. Evo i uputa.

1. Prvi korak je vezanje kose u rep. Ako želite više sportski izgled zavežite visoki rep, za ležernije izdanje neka bude srednje visine, a ako želite elegantniji izgled super opcija je niski rep.

2. Uzmite novu gumicu za kosu i zavežite je nekoliko centimetara niže od prve kojom ste zavezali rep.

3. Prstima povucite i olabavite kosu između prve i druge gumice kako bi je olabavili i oblikovali u "mjehurić".

4. Ponavljajte postupak dok ne dođete do kraja repa.

5. Na kraju provjerite treba li neki od "mjehurića" još malo popraviti prstima kako bi imali oblik koji želite.

I to je to, cijela mudrost. Sada imate jednostavnu frizuru koja izgleda izvrsno, a kako izgleda na drugim damama koje su je probale pogledajte u nastavku.

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju