Pjevačica i članica žirija Maja Šuput i ove je nedjelje ukrala show svojom teatralnom modnom kombinacijom u Supertalentu.

Galerija Maja Šuput Maja Šuput Maja Šuput +3 Maja Šuput

Iza raskošnih modnih izdanja Maje Šuput stoji stilist i dizajner Marko Grubnić.

On se uvijek maksimalno potrudi kako bi realizirao svoje genijalne ideje, a tako je bilo i ovoga puta. Spojivši snage s dizajnericom Ivanom Bilić nastala je najnovija Majina kombinacija koja je izazvala onaj wow efekt čim je izašla na veliku pozornicu zabavnog showa Nove TV.

Ove je nedjelje Maja odjenula impresivnu korzetiranu haljinu koju, kako nam je objasnio Marko, uistinu nije bilo lako nositi.

Ovaj je look nastao po mojim idejama, zamislima, željama i potrebama – tim redoslijedom. Haljina je vrlo kompleksna. Maja i ja smo se šalili da je to haljina iz naše visoke mode, govori kroz smijeh Marko koji ovaj look i potpisuje.

Maja Šuput Maja Šuput (Foto: Nova TV)

Teatralna, posebna i vrlo televizična haljina sastoji se od dva dijela. Gornji dio haljine dolazi u obliku korzeta i iznimno je težak zbog mnoštva bisera koji su ručno nanizani na korzet. Donji dio haljine izgleda poput crne, elegantne suknje koja prati siluetu, a poseban je po mnoštvu staklenih perlica.

Osim teatralnog make-upa za koji se pobrinuo artist Karlo Rusan, pažnju ove nedjelje privlači i ljubičasta perika. Marko kaže da im ona nije bila dovoljna za sveukupni dojam pa su dodali i crvene pramenove kako bi kompletan dojam još malo razigrali.

Maja Šuput Maja Šuput nosi šešir Marka Grubnića (Foto: Nova TV)

Možda i najzanimljiviji dio outfita jest šešir koji Maja nosi. Marko je imao viziju koju je bilo nemoguće ostvariti. Majinu kombinaciju htio je začiniti tankim šeširom u obliku tanjura. Kako ga nije mogao pronaći, zasukao je rukave i napravio ga – sam.

To je handmade, mojih ruku djelo. Ne pitajte me kako smo ga pričvrstili. Nema nikakvih ukosnica niti rajfova, a on jednostavno stoji. Molili smo Boga da izdrži do kraja emisije, ali izdržao je i oteo show u ovom stajlingu, govori Marko i dodaje da je jako ponosan za ovaj outfit.

Maja Šuput Maja Šuput u haljini Marka Grubnića i Ivane Bilić (Foto: Nova TV)

Potrudio sam se do te mjere da sam ručno izradio šešir. Ali ja sam takav, kad imam viziju, idem glavom kroz zid, zaključio je Marko Grubnić.

U galeriji na početku teksta prisjetie se Majinih modnih izdanja iz prethodne dvije audicijske epizode Supertalenta. 

Maja Šuput Maja Šuput i Marko Grubnić (Foto: Nova TV)

Wow, ovo je baš wow: Karnevalska kombinacija u kojoj je Maja Šuput posebno uživala Šareno izdanje Maje Šuput u Supertalentu Šareno izdanje Maje Šuput u Supertalentu Šareno izdanje Maje Šuput u Supertalentu +3 Šareno izdanje Maje Šuput u Supertalentu

"Izgleda kao da smo zaboravili nešto dolje obući...": Teatralno izdanje Maje Šuput koje pomiče granice Ružičasto izdanje Maje Šuput u novoj sezoni Supertalenta Ružičasto izdanje Maje Šuput u novoj sezoni Supertalenta Ružičasto izdanje Maje Šuput u novoj sezoni Supertalenta +1 Ružičasto izdanje Maje Šuput u novoj sezoni Supertalenta

A kako nositi ukrase za glavu na najbolji i najefektniji način pogledajte u Dreskod  Marko:

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju