Živjeti na vodi mnogima je želja, dok neki sanjaju o kućici za odmor smještenoj negdje na vodi, drugi bi ondje imali i stalan dom. Naravno, za kuću na vodi potrebno je imati i dozvolu, a ona mora biti smještena na mjestu gdje je to dozvoljeno.

Galerija Slatka kuhinja u kući na splavu - 6 Slatka kuhinja u kući na splavu - 3 Slatka kuhinja u kući na splavu - 1 +2 Šarmantno uređen interijer kuće na vodi

Ima baš nešto posebno šarmantno u kućama na vodi. Mnogima se sviđa taj osjećaj ljuljuškanja, a i sigurno je divan osjećaj ujutro se probuditi s pogledom na vodu i obližnje zelenilo.

Slatka kuhinja u kući na splavu - 3 Šarmantna kuća na vodi (Foto: Living4media)

Da su kuće na vodi pune šarma dokazuje i ovaj predivno uređen životni prostor u svijetlim bojama, s kuhinjom boje petroleja, koja je mala, ali dovoljno velika da bude funkcionalna.

Slatka kuhinja u kući na splavu - 5 Šarmantno uređen interijer kuće na vodi (Foto: Living4media)

Slatki bijeli prozori, kao i plavi detalji, poput stolne lampe i tegli za cvijeće, interijeru daju malo morskog ugođaja, što je u skladu s lokacijom na kojoj je kuća smještena.

Za malo topline tu su visoki drveni barski stolci te drveni stol i stolić, a za dodatan dašak vedrine šareni ukrasni jastuci na dvosjedu.

Ova kuća na splavu ima i malu vanjsku terasu na kojoj je sigurno užitak ujutro piti kavu i započeti dan.

Slatka kuhinja u kući na splavu - 1 Slatka kuhinja boje petroleja u kući na splavu (Foto: Living4media)

Marinino dvorište jedno je od najljepših u Đakovu, a terasasti vrt čini ga baš čarobnim Dvorište Marine Matijašević jedno je od najljepših u Đakovu - 14 Dvorište Marine Matijašević jedno je od najljepših u Đakovu - 15 Dvorište Marine Matijašević jedno je od najljepših u Đakovu - 8 +19 Dvorište Marine Matijašević jedno je od najljepših u Đakovu - 12

Prelijepa kuća na otoku Braču u kojoj oduševljava ručno rađeni kameni umivaonik Prelijepo uređena kamena kuća na otoku Braču koja datira iz 17. stoljeća - 13 Prelijepo uređena kamena kuća na otoku Braču koja datira iz 17. stoljeća - 2 Prelijepo uređena kamena kuća na otoku Braču koja datira iz 17. stoljeća - 18 +13 Prelijepo uređena kamena kuća na otoku Braču koja datira iz 17. stoljeća - 8

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju