Dodjela Porina u subotu će se održati po 31. put, a najvažnija glazbena nagrada u Hrvatskoj okupit će brojna imena hrvatske glazbene scene. Dodjela se biti održana u Zagrebu, a glavni grad bio je domaćin i prije deset godina kada je jedna od nominiranih bila i Jelena Rozga.

Galerija Jelena Rozga u šarenoj haljini Juraja Zigmana na dodjeli Porina 2014. godine - 3 Jelena Rozga u šarenoj haljini Juraja Zigmana na dodjeli Porina 2014. godine - 7 Jelena Rozga u šarenoj haljini Juraja Zigmana na dodjeli Porina 2014. godine - 6 +3 Jelena Rozga u šarenoj haljini Juraja Zigmana na dodjeli Porina 2014. godine

Jelena Rozga te 2014. bila je nominirana za Porina za hit godine s pjesmo "Nirvana", a osvojio ga je Marko Perković Thompson za pjesmu "Samo je ljubav tajna dvaju svjetova". No, Jelena nije imala previše razloga za tugu jer je još 2011. njezina "Bižuterija" bila nagrađena Porinom za hit godine.

Jelena Rozga u šarenoj haljini Juraja Zigmana na dodjeli Porina 2014. godine - 7 Zigmanova kreacija naglasila je ženstvenu figuru Jelene Rozge (Foto: Neja Markicevic/Cropix)

Na dodjeli prije deset godina pjevačici je izmakla nagrada, no zato je pobjedu odnijela na crvenom tepihu na kojem se pojavila u fenomenalnoj haljini s potpisom dizajnera Jurja Zigmana. To je svakako jedna od najupečatljivijih kreacija koje je poznata Splićanka ikada nosila, izrađena od materijala koji potpuno prianja uz tijelo.

Jelena Rozga u šarenoj haljini Juraja Zigmana na dodjeli Porina 2014. godine - 1 Jelena Rozga u šarenoj haljini Juraja Zigmana na dodjeli Porina 2014. godine (Foto: Neja Markicevic/Cropix)

Kreirana u prepoznatljivom Zigmanovom stilu, haljina je cijela pripijena s velikim volanom u stilu pepluma u donjem dijelu. Intrigantna je i zbog vrlo šarenog, apstraktnog uzorka u kojem ima cvijeća, linija, zelenih bisera, pa čak i elemenata arhitekture, a zahvaljujući tom vješto osmišljenom dezenu haljina je imala i dubinu. Temeljna boja haljine je zelena, a Rozga ju se kombinirala s lakiranim štiklama tamnije nijanse zelene boje.

Nezaboravna Zigmanova kreacija maksimalno je naglasila Jeleninu ženstvenu figuru, kao i žuti body ukrašen zlatnim i zelenim detaljima u kojem je Jelena Rozga na toj 21. dodjeli nagrada Porin 2014. izvela svoj hit "Nirvana".

Jelena Rozga 2011. osvojila je Porina za hit godine Jelena Rozga 2011. osvojila je Porina za hit godine (Foto: Andrija Lucic/Cropix)

Elegantna Sandra Bagarić: Je li ovo najljepša haljina s 30. dodjele Porina? Mia Dimšić Ivana Kindl Lu Jakelić +10 Zrinka Cvitešić

Glamurozna Jelena Rozga divnu haljinu spojila sa štiklama koje pristaju uz baš sve Nova kolekcija domaćeg brenda eNVy room - 7 Nova kolekcija domaćeg brenda eNVy room - 11 Jelena Rozga na koncertu Aleksandre Prijović +5 Jelena Rozga u haljini brenda eNVy room i štiklama Gianvita Rossija

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju