Prije dolaska u Zagreb Helena Livaković sa suprugom Dominikom i sinom Joakimom fotografirala se na stadionu kluba Fenerbahče, za koji igra njezin suprug.

Galerija Helena Livaković Traperice (Zara), 29,95 eura Sako (Reserved), 45,99 eura +3 Tenisice (Stradivarius), 25,99 eura

Iako je glavna zvijezda fotografija zasigurno maleni Joakim, zaljubljenicama u modu nije promaknulo ni modno izdanje lijepe Helene.

Ova ljubiteljica elegancije i modne jednostavnosti privlači pažnju žena upravo zbog kombinacija kod kojih nema previše kompliciranja, a rezultat je takav da ih sve poželimo kopirati.

Takva je bila i kombinacija sa stadiona. Industrijska dizajnerica na fotografijama nosi bijeli sako dužeg kroja, ispod kojeg se nazire prugasta majica, u kombinaciji s vjerojatno najpopularnijim modelom traperica trenutačno. Riječ je o trapericama u sivoj boji koje su se u 2024. nametnule kao veliki trend. Traperice imaju podvrnute nogavice, koje su još jedan jako popularan detalj u ovoj godini.

Kada je u pitanju obuća, Helena se odlučila za tenisice Samba modne kuće Adidas, koje su u jednom trenutku bile toliko popularne da je bilo gotovo nemoguće doći do njih.

Izdanje je upotpunila sivom prošivenom torbom modne kuće Chanel.

Mi smo odlučili kopirati ovo jednostavno izdanje stvoreno za svaki dan, a u nastavku i u galeriji na početku teksta provjerite koje smo komade odabrali iz ponude trgovina.

Kombinacija po uzoru na Helenu Livaković Kombinacija po uzoru na Helenu Livaković (Foto: Internetska stranica proizvođača)

Kombinacija Helene Livaković kojoj će svaka ljubiteljica jednostavnosti dati čistu peticu Helena Livaković Jakna (Zara), 169 eura Traperice (Mustang, Eurpa92), 95,99 eura +1 Mokasinke (H&M), 64,99 eura

Helena Livaković: Haljina iz Zare za još jedno odlično izdanje mlade mame Helena Livaković Haljina iz Zare Haljina iz Zare +0 Haljina iz Zare

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju