Modne kolekcije za proljeće/ljeto 2019. godine bile su prepune tajica pa ne čudi da je ovaj odjevni komad opet zavladao "street style" kombinacijama.

Galerija Anna Wintour Bebe Rexha Ellie Bamber +3 Crne tajice u kolekciji modne kuće Balmain

Kada su u pitanju modeli, najveći ovosezonski trend definitivno su - bicke. U pitanju su kraće tajice inspirirane klasičnim biciklističkim modelima, ali ova nova varijanta bicki ne nosi se samo u sportskim prigodama.

Veliki povratak tajica svojevremeno je komentirala i Anna Wintour, izvršna urednica američkog izdanja magazina Vogue.

U online rubrici "Go ask Anna" Njujorčani postavljaju razna pitanja legendarnoj modnoj urednici, a među njima je bilo i pitanje što misli o tajicama.

Bicke modne kuće Fendi iz kolekcije za proljeće/ljeto 2019. Veliki trend: "Nove" tajice zbog kojih se preispituju sva pravila o nošenju ovog komada

Charlize Theron Tko joj što može? I Charlize Theron voli nositi tajice onako kako se to "ne smije"

Ovo nije prvi put da svijet mode slavi tajice, odgovorila je uz smijeh koji jasno pokazuje da baš i nije previše oduševljena ovim odjevnim komadom, ali očito ga diplomatski tolerira s obzirom na to da se on nalazi i u kolekcijama njezinih prijatelja iz svijeta mode.

Dotakla se i prvog velikog vala njihove popularnosti te otkrila koju boju tajica odobrava: Mislim da smo to prvi put doživjeli u 80-ima, zahvaljujući Azzedineu Alai i eksploziji fitnessa. Moje je mišljenje da najbolje izgledaju u crnoj boji.

Petra Ecclestone Petra Ecclestone: "Problematične" tajice pred kojima će mnogi pokleknuti ovog ljeta

Žene vole nositi tajice "Nikad više neću kupiti neke druge": Hit tajice koje žene vole jer prikrivaju nesavršenosti

Na napomenu njezinog asistenta da je 1993. godine nosila ružičaste tajice, Anna je iznenađeno upitala: Ja sam ih nosila?

Nakon potvrdnog odgovora imala je samo jedan komentar: To je bila pogreška.

Anna Wintour je...

glasova:

POGLEDAJTE I TAJICE KOJE SU STVORENE ZA SVAKU FIGURU:

Od XS do XXL: Tajice koje izgledaju dobro na svakom konfekcijskom broju Tajice Iuga - 3 Tajice Iuga - 1 Tajice Iuga - 2 +0 Tajice Iuga - 4

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju