Zvijezde zabavne industrije ovih su dana u Cannesu gdje je u tijeku 72. izdanje filmskog festivala.

Galerija Penelope Cruz na filsmkom festivalu u Cannesu - 5 Penelope Cruz na filsmkom festivalu u Cannesu - 2 Penelope Cruz na filsmkom festivalu u Cannesu - 1 +1 Penelope Cruz na filsmkom festivalu u Cannesu - 3

Među njima je i glumica Penelope Cruz koja je oduševila izdanjem na crvenom tepihu na premijeri svog novog filma "Pain and Glory" (Bol i slava).

Za premijeru filma, u kojem uz nju glumi Antonio Banderas, lijepa glumica odjenula je Chanel čipkastu haljinu cvjetnog uzorka i na crveni tepih donijela dašak čarolije. Zahvaljujući raskošnom kroju plavo-bijele haljine mnogi su je usporedili s princezom.

Monica Bellucci Monica Bellucci: Dokaz da je i "najležernija" haljina dovoljno dobra za svečane prigode

Eva Longoria u haljini talijanske dizajnerice Alberte Ferretti - 5 Eva Longoria: Izdanje kao opasna konkurencija slavnoj "noga" pozi Angeline Jolie

Uz haljinu iskombinirala je plave sandale na visoku petu, a bajkoviti izgled začinile su elegantne dijamantne naušnice i kosa podignuta u zaglađenu punđu.

Film "Pain and Glory" šesta je glumičina suradnja s redateljem Pedroom Almodóvarom. U filmu Antonio Banderas glumi redatelja imena Salvador Mallo, a priča prati njegov pad i razmišljanja o velikim životnim trenucima i odlukama.

Penelope Cruz na filsmkom festivalu u Cannesu - 4 U raskošnoj haljini glumica je izgledala poput princeze (Foto: Getty Images)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju