Bila je to prekrasna slavljenička večer povodom 15. rođendana portala zadovoljna.hr, koju nije propustila ni glumica Petra Kraljev, zvijezda serije "Kumovi". Petra je utjelovila lik Milice Crljen, koji je osvojio srca i simpatije gledatelja hit-serije Nove TV, a nas je osvojila i svojim modnim stilom.

Galerija Glumica Petra Kraljev na partyju povodom 15. rođendana portala zadovoljna.hr Glumica Petra Kraljev na partyju povodom 15. rođendana portala zadovoljna.hr Petra Kraljev i Mirna Mihelčić, zvijezde serije 'Kumovi', na proslavi 15. rođendana portala zadovoljna.hr - 1 +1 Glumica Petra Kraljev nosi lepršavu smaragdno zelenu haljinu iz trgovine Oysho

Na rođendanskom partyju portala zadovoljna.hr, najčitanijeg lifestyle portala za žene u Hrvatskoj, Petra Kraljev zablistala je u odjevnoj kombinaciji koja odiše šarmantnim boho šik stilom, savršenim za ljeto.

Zvijezda serije "Kumovi" odjenula je dugačku haljinu iz trgovine Oysho koja osvaja i bojom i lepršavim krojem. Lagana haljina smaragdno zelene boje u donjem dijelu ima sitne nabore, dok u gornjem dijelu ima okrugli izrez i tanke naramenice.

Glumica Petra Kraljev na partyju povodom 15. rođendana portala zadovoljna.hr Glumica Petra Kraljev u haljini smaragdno zelene boje iz trgovine Oysho (Foto: Mirna Marić)

Haljinu idealnu za ljetne modne kombinacije Petra je spojila s prekrasnim smeđim sandalama na visoku tanku potpeticu iz trgovine Aldo, a gore s bež sakoom klasičnog kroja iz trgovine Mango.

Jelena Perić u predivnoj haljini s Asosa u koju biste se mogli zaljubiti na prvi pogled Jelena Perić u cvjetnoj haljini s Asosa Jelena Perić u cvjetnoj haljini s Asosa Cvjetna haljina s Asosa dolazi u veličinama od 32 do 46 +3 Cijena haljine je 131 funtu (150,91 eura).

Milica iz "Kumova": "Imam 300 pari cipela, znam da nisam stonoga, ali volim ih, ako ništa, gledati u ormaru" Petra Kraljev u seriji 'Kumovi' Nove TV glumi zaposlenicu općine Milicu Crljen Petra Kraljev u seriji 'Kumovi' glumi Milicu Petra Kraljev u seriji 'Kumovi' glumi zaposlenicu općine Milicu Crljen +11 Petra Kraljev i Momčilo Otašević

Svom romantičnom boho šik outfitu lijepa glumica dodala je još bež torbicu ukrašenu točkama, a stajling je dodatno podigla nakitom, tankim narukvicama i zanimljivim velikim prstenom, koje je nosila na lijevoj ruci.

Glumica Petra Kraljev nosi lepršavu smaragdno zelenu haljinu iz trgovine Oysho Glumica Petra Kraljev nosi lepršavu smaragdno zelenu haljinu iz trgovine Oysho (Foto: Oysho)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju