Svi koji su planirali ili planiraju vjenčanje znaju da troškovi vrlo lako mogu početi vrtoglavo rasti. Zbog toga je svaka prilika za uštedom, kada su u pitanju stvari povezane s velikim danom, dobrodošla.

Galerija Primark kolekcija za vjenčanja - 6 Primark kolekcija za vjenčanja - 1 Primark kolekcija za vjenčanja - 4 +3 Team bride pidžama, 7 funti (60,02 kn)

Zato će mnoge dame kojima je dan u kojem će reći sudbonosno da sve bliži razveseliti vijest da kolekciju za vjenčanja ima i irski brend Primark, koji je poznat po povoljnim cijenama.

Iako je na dan vjenčanja najvažniji odjevni komad vjenčanica, detalj na koji paze mnoge žene je i fino donje rublje i pidžama za prvu bračnu noć, a onda i medeni mjesec, a Primark u svojoj ponudi ima upravo takve komade.

Slika nije dostupna Šest savjeta kako biti najbolja kuma koju mladenka može poželjeti

Vjenčanje Osam osoba koje ne morate pozvati na svoje vjenčanje

Svi komadi iz kolekcije izrađeni su od bljedoružičastog satena koji je savršen za ovakve prigode. Neki su ukrašeni cvjetnim uzorkom koji im daje dodatnu dozu romantike.

U ponudi su između ostalog satenski ogrtači i pidžame, kao i bljedoružičasti kombinezon s dubokim izrezom i rubovima od čipke. Tu je i kombinacija satenskog grudnjaka i kratkih hlačica u istoj boji i od istog materijala, ali i pidžame za mladenke i njihove kume.

Prvi ples - 2 Prvi ples: Pet zlatnih pravila i sve drugo što morate znati o ovom posebnom trenutku

Shuzice su ručno oslikane tenisice iza kojih stoje Maja i Ljudmila - 15 Shuzice: (Vjenčane) tenisice iz Zagreba u kojima je ples do zore zagarantiran

Jedna od pidžama koja na sebi ima natpis Team bride (Tim mladenka) prodaje se za 7 funti (60,02 kn). Na kraju ćemo spomenuti i ženstveni ogrtač s natpisom Bride (mladenka) koji stoji 15 funti (128,60 kn).

Dio Primarkove ponude pogledajte u našoj galeriji.

Primark kolekcija za vjenčanja - 2 Čipkasti bodi, 14 funti (120,03 kn); ogrtač, 16 funti (137,18 kn) (Foto: Primark)

 

 

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju