Jennifer Lopez i Ben Affleck vjenčali su u subotu i tako još jednom potvrdili svoju ljubav na prekrasnoj ceremoniji koja se održalana glumčevom imanju u američkoj državi Georgiji. Uz njih su bili obitelj i prijatelji, među kojima i mnoge slavne osobe.

Galerija Vjenčali se Jennifer Lopez i Ben Affleck - 3 Jennifer Lopez nosila je Ralph Lauren vjenčanicu - 3 Jennifer Lopez nosila je Ralph Lauren vjenčanicu - 4 +8 Pjevačica je na glavi imala dugi veo

Ovaj put pjevačica je nosila raskošnu bijelu haljinu modne kuće Ralph Lauren rađenu po mjeri.

Haljina kratkih rukava koja prati liniju tijela ima izrez na leđima te bogati, dugi šlep s volanima, a latino diva na glavi je imala i dugački veo od tila. Glumac je nosio crno-bijelo odijelo.

Osim pjevačice u bijelom su bili i svi ostali gosti na ceremoniji. Bijela je naime bila tema vjenčanja. Cvjetni aranžmani koji su krasili imanje također su bili bijele boje.

Gospodin i gospođa Affleck na dan vjenčanja Pjevačica je na glavi imala dugi veo (Foto: Profimedia)

Podsjetimo, na vjenčanju koje se prošli mjesec održalo u Las Vegasu pjevačica je unatoč puno skromnijoj ceremoniji nosila dvije vjenčanice.

Vjenčali se Jennifer Lopez i Ben Affleck - 2 Koja vam se više sviđa? Jennifer Lopez imala je dvije vjenčanice na vjenčanju s Benom Affleckom

Prva je bila jednostavna bijela haljina bez rukava napravljena od teksturiranog materijala. U gornjem dijelu haljina prati liniju tijela, dok se donji dio blago širi.

Vjenčali se Jennifer Lopez i Ben Affleck - 3 Jednostavna haljina s vjenčanja u srpnju (Foto: Profimedia)

Druga je bila raskošnu vjenčanicu koja je rad dizajnera Zuhaira Murada. Raskošna, čipkasta kreacija dio je dizajnerove kolekcije vjenčanica za proljeće 2023. godine.

Vjenčanica modne kuće Zuhair Murad ima spuštena ramena i duge čipkaste rukave. Gornji dio čini korzet, a tu je i dugi šlep, kao i raskošni veo.

Vjenčanica Zuhaira Murada u koju se pjevačica presvukla Vjenčanica Zuhaira Murada u koju se pjevačica presvukla (Foto: zuhairmurad.com)

Nakon srpanjskog vjenčanja, u anketi ste odlučili da vam se raskošna vjenčanica više sviđa.

Haljina brenda Diazar Atelier 10 vjenčanica za Jennifer Lopez: Odaberite model koji bi joj najbolje pristajao

Bennifer Bennifer: Jedna od najvećih holivudskih ljubavi u 15 fotografija

Uoči slavlja u Georgiji, složili smo i popis idealnih haljina za njezino vjenčanje i u anketi vas pitali da odaberete savršenu vjenčanicu za J.Lo.

Koja haljina vam je najljepša?

glasova:

Odlučili ste se za vjenčanicu modne kuće Pronovias koja je popularna i među hrvatskim mladenkama.

Pronovias - 6 Haljina koju ste odabrale kao savršen izbor za Jennifer Lopez (Foto: Profimedia)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju