Samo je operacija mogla natjerati kraljicu štikli da prijeđe u tenisice. Niti jedna slavna dama ne voli štikle koliko Sofia Vergara, koja je operirala koljeno u travnju i otad u slobodno vrijeme nosi isključivo tenisice. Ponekad ih odabere čak i u poslovnim prigodama.

Galerija Sofia Vergara u Cali Wedge tenisicama brenda Puma Sofia Vergara u Cali Wedge tenisicama brenda Puma Sofia Vergara u Cali Wedge tenisicama brenda Puma +6 Sofia Vergara u Cali Wedge tenisicama

Primjerice, nosila ih je i kad je nedavno gostovala u emisiji Jimmyja Kimmela te ih je kombinirala uz elegantni kombinezon otvorenih ramena.

"Oprosti što dolazim u tvoju emisiju u tenisicama. Tenisice su samo za sportske i turističke aktivnosti. Imala sam veliku osmosatnu operaciju, ne bih ni smjela biti ovdje, ali nisam željela propustiti ovo. Dobro sam i radim, ali ne smijem nositi visoke potpetice i to je za mene deprimirajuće. Ja sam latina i želim biti u visokim potpeticama. Naravno, kod kuće ih ne nosim, osim ako imam goste… Ne znam ni sjediti bez njih, zato vjerojatno i imam velike probleme s koljenima", rekla je Sofia i priznala da obuću s visokim potpeticama obuva čak i kada dočekuje dostavljače.

Sofia Vergara u Cali Wedge tenisicama brenda Puma Sofia Vergara u Cali Wedge tenisicama brenda Puma (Foto: Profimedia)

Kolumbijska zvijezda sada je za sebe pronašla tenisice od kojih se ne odvaja. Paparazzi su je jučer opet snimili u modelu brenda Puma, koji nosi od operacije. Ljepotica je došla u jedan losanđeleski frizerski salon odjevena u široke traperice i običnu bijelu majicu, a na nogama je imala Pumin model pod nazivom Cali Wedge.

Puma, 99,41 EUR Puma, 99,41 EUR (Foto: Zalando)

Lansiran u srpnju 2020. godine, model je odmah izazvao raspravu i podjelu zbog - platforme. Tenisice s platformom jedan su od onih modela obuće oko kojeg se nitko ne može složiti. Ili ih volite ili ih ne možete smisliti, sredine nema.

Sviđaju li vam se tenisice s platformom?

glasova:

Sofia ih trenutačno obožava i u svojoj kolekciji ima nekoliko varijanti modela Cali Wedge, koji nosi uz apsolutno sve odjevne komade, od trenirke do haljine.

Sofia Vergara u Cali Wedge tenisicama brenda Puma Sofia Vergara u Cali Wedge tenisicama brenda Puma (Foto: Profimedia)

Sofia Vergara Štikle s vrtoglavim potpeticama u kojima Sofia Vergara hoda poput prave maherice

Sofia Vergara u crnim trapericama brenda Denim Forum i štiklama Valentino - 6 Sofia Vergara: Udobnim trapericama koje će vladati i ove jeseni štikle od 12 cm sjajan su par

Sofia Vergara u baloneri u platformama - 2 Sofia Vergara: Baršunaste cipele koje mogu biti baš veliki izazov za hodanje

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju