Nema tajanstvenijeg horoskopskog znaka od škorpiona. Žena škorpion može biti najbolji prijatelj na svijetu ili najgori neprijatelj. Odanost im je jedna od najvažnijih stvari u životu, a izdaju nikada ne zaborave. "Škorpionke" su prijateljice za zauvijek.

Ako joj dokažete da ste zahvalan prijatelj, ona će biti odana prijateljica. Tajnu koju joj netko povjeri pripadnica ovog vodenog znaka držat će samo za sebe i čuvat će je poput najvrjednijeg blaga, a gotovo nikada nećete ju čuti ni da širi tračeve.

Prijateljstva bira pažljivo i smatra se čašću biti osoba u koju se škorpionka pouzda i kojoj se povjerava. Strast upravlja životom žene škorpiona te može voljeti i mrziti s jednakom strašću, ali kako rijetko pokazuje osjećaje, teško je znati što misli ili osjeća. Nikada neće zaboraviti kada je netko bio dobar prema njoj i višestruko će se odužiti za to. Jako je pažljiva, odnosi se zaštitnički prema prijateljima i uvijek je spremna pomoći. "Škorpionke" su odane, a prijateljima je njihova strastvenost i vjernost, istovremeno nešto čemu se dive i čega se pomalo boje.

Škorpion nikome ne ostaje dužan, naročito onome tko naudi njegovom prijatelju

Škorpionova odanost prema najboljim i pravim prijateljima je neslomljiva. Zaštitnički su nastrojeni i ne dozvoljavaju da ih itko povrijedi, a ako to netko i napravi – oni ćete tu osobu zauvijek otpisati. Za škorpione su prijatelji obitelj, ako ne i više od obitelji.

Upravo njegovu odlučnost da se razračuna s onima koji povrijede njegove prijatelje, njegovi prijatelji najviše vole kod škorpiona. Ovaj horoskopski znak nikome ne ostaje dužan, naročito onome tko naudi njegovom prijatelju.

Žene Prijateljica u ovom horoskopskom znaku nikada ne osuđuje i ništa vam ne uzima za zlo

Prijateljice Imate li i vi svoju najdražu djevicu? Prijateljica koju uvijek prvu pitamo za savjet

Direktan, prodoran, strastven i neustrašiv škorpion najčešće se ne okružuje jednako dominantnim ljudima jer im teško vjeruje. Najbolji prijatelj za škorpione je - vodenjak. Ono što škorpion traži od prijatelja je odanost. Izdaju ne zaboravlja i ne oprašta te teško pušta ljude u svoj uski krug pravih prijatelja. Naoko otvoren, ali zapravo jednako rezerviran po tom pitanju je vodenjak. Iako djeluje kao da ima puno prijatelja, rijetkima će dopustiti da mu se u potpunosti približe. Kada ova dva znaka shvate da su jedno u drugome pronašli sve željene kvalitete, nastaje neraskidivo prijateljstvo.

Slika nije dostupna Kraljice svake zabave: Kakve su horoskopske lavice kao prijateljice?

Slika nije dostupna Zašto prijateljstvo s brižnom horoskopskom račicom vrijedi čuvati?

Prijateljice Zašto je život ljepši ako u njemu imate prijateljicu "blizančicu"?

U rječniku najbolje prijateljice rođene u ovom znaku ne postoji izraz "ne mogu". Njezino je čvrsto uvjerenje da se baš sve može napraviti ako su srce i um fokusirani i u većini slučajeva ona je u pravu.

Kao vodeni znak škorpion može zadržati mirno i hladno ponašanje i u najnezgodnijim situacijama. Ipak, prijatelji mu ne smiju dozvoliti da bude buntovnik jer ih tada može uvući u nevolju.

Slika nije dostupna Čuvat će vaše tajne: Zašto je dobro imati prijateljicu rođenu u znaku bika

Slika nije dostupna Puna života i pozitive: Zašto je dobro imati prijateljicu rođenu u znaku ovna

Kada "škorpionka" ide u šoping, ide s preciziranom idejom kakav dojam želi ostaviti s određenim komadom ili odjevnom kombinacijom. Potrošit će puno novca na kožnatu jaknu, a onda kupiti najjeftiniju majicu koju će nositi ispod jakne. Zašto ide iz krajnosti u krajnost, nikome neće otkriti jer je to dio njezine tajnovite osobnosti.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju