Tatjana Cameron Tajči doputovala je u Split gdje je bila gošća na partyju povodom početka ljetne sezone u hotelu Le Meridien Lav. Tajči ja na eventu i zapjevala na terasi hotela, a mnoštvo okupljenih uzvanika uživalo je u toploj ljetnoj večeri i nastupu legendarne Tajči.

Galerija Tatjana Cameron Tajči u svjetlucavoj crnoj haljini i štiklama - 2 Tatjana Cameron Tajči u svjetlucavoj crnoj haljini i štiklama - 4 Tatjana Cameron Tajči u svjetlucavoj crnoj haljini i štiklama - 1 +1 Tatjana Cameron Tajči na eventu u jednom splitskom hotelu

Pjevačica je za večernje događanje u Splitu odabrala elegantnu odjevnu kombinaciju, a nosila je crnu haljinu sa svjetlucavim detaljima i perlicama dužine tik do ispod koljena s potpisom brenda DeLight Ivana Friščića.

Tatjana Cameron Tajči u svjetlucavoj crnoj haljini i štiklama - 4 Tatjana Cameron Tajči u crnoj haljini sa svjetlucavim detaljima i perlicama (Foto: John Pavlish i Damira Kalajzic)

Haljina s kratkim rukavićima ima okrugli izrez koji prianja uz vrat, a uski kroj jako lijepo definira i naglašava siluetu tijela. Stajling za lijepu splitsku večer Tatjana Cameron Tajči dodatno je podigla s cipelama na visoku potpeticu vintage dizajna, a riječ je o damskom modelu štikli sa zatvorenim prstima i remenčićima preko rista te oko gležnja.

Tatjana Cameron Tajči u svjetlucavoj crnoj haljini i štiklama - 1 Tatjana Cameron Tajči nosi damske štikle vintage dizajna (Foto: John Pavlish i Damira Kalajzic)

Tajči se odlučila za nekoliko komada decentnog nakita te je stavila sitne naušnice, zlatni lančić i slatke narukvice s nanizanim perlicama kakve najviše nosimo upravo ljeti.

Tatjana Cameron Tajči nastupila je na eventu povodom početka ljetne sezone u jednom splitskom hotelu Tatjana Cameron Tajči nastupila je na eventu povodom početka ljetne sezone u jednom splitskom hotelu (Foto: John Pavlish i Damira Kalajzic)

Fani Čapalija: Glamurozne štikle u boji koja tako dobro ističe preplanuli ten Fani Čapalija na proslavi početka ljetne sezone u splitskom hotelu - 4 Fani Čapalija na proslavi početka ljetne sezone u splitskom hotelu - 5 Fani Čapalija na proslavi početka ljetne sezone u splitskom hotelu - 3 +2 Fani Čapalija na proslavi početka ljetne sezone u splitskom hotelu - 6

Jelena Perčin izgleda mrak u efektnoj mini haljini i sandalama na čičak Jelena Perčin Jelena Perčin Sandale modne kuće Gia Borghini +1 Sandale modne kuće Gia Borghini

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju