Rastezljive pletene haljine u sezoni jesen/zima nemaju konkurenciju po pitanju udobnosti, a kako odlično takva haljina izgleda i kada se kombinira u trudničkom street styleu pokazala je influenserica Sonja Kovač koja je došla na posljednju zagrebačku špicu ove zime.

Galerija Trudna Sonja Kovač u pletenoj maksi haljini na zagrebačkoj špici - 3 Trudna Sonja Kovač u pletenoj maksi haljini na zagrebačkoj špici - 1 Trudna Sonja Kovač u pletenoj maksi haljini na zagrebačkoj špici - 5 +6 Sonja Kovač nosi torbu brenda Jacquemus, model La Pochette rond carré

U srijedu i kalendarski počinje proljeće pa smo ove subote na zagrebačkoj špici imali priliku vidjeti posljednje zimske modne kombinacije za ovu sezonu. A jedno savršeno street style izdanje za pozdrav od zime pokazala je influenserica Sonja Kovač koja će uskoro postati mama.

Trudna Sonja Kovač u pletenoj maksi haljini na zagrebačkoj špici - 2 Sonja Kovač istaknula je trudnički trbuh u pletenoj maksi haljini (Foto: Josip Moler/Cropix)

Zgodna trudnica odjenula je maksi haljinu od pletiva sive boje koja izgleda vrlo udobno, a kombinirala ju je sa šik čizmicama s malom potpeticom srebrne boje. Preko haljine nosila je dugački bijeli kaput od mekanog, toplog materijala, a stajling je podigla s torbicom popularnog francuskog brenda Jacquemus.

Sonja Kovač nosi torbu brenda Jacquemus, model La Pochette rond carré Sonja Kovač nosi torbu brenda Jacquemus, model La Pochette rond carré (Foto: stockx.com)

Sonja nosi vrlo efektan model La Pochette rond carré izrađen od kože u srebrnoj boji te upotpunjen zlatnim metalnim detaljima zbog kojih dio torbe koji se drži u ruci izgleda poput štapa.

Trudna Sonja Kovač u pletenoj maksi haljini na zagrebačkoj špici - 1 Uz sivu haljinu Sonja Kovač nosi dugački bijeli kaput i srebrne čizmice (Foto: Josip Moler/Cropix)

Mama iz centra Splita u "dvoličnom" kaputu s kojeg je teško skrenuti pogled Mama iz Splita u Max Marinom baloneru - 2 Mama iz Splita u Max Marinom baloneru - 3 Mama iz Splita u Max Marinom baloneru - 1 +0 Max Mara baloner s dvije strane, 689 eura

Trudnica iz centra Zagreba: Fijuuuu platforme i haljina koja slavi ljepotu ženskog tijela Ulična moda u centru Zagreba - 8 Ulična moda u centru Zagreba - 9 Ulična moda u centru Zagreba - 10 +6 Ulična moda u centru Zagreba - 6

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju