Viktorija Đonlić Rađa nikoga nije ostavila ravnodušnim kada je prije 16 godina prošetala pistom na Cro-a-Porteru koji se u ožujku 2006. održao u Splitu. Bio je to jedan od najupečatljivjih manekenskih trenutaka lijepe Splićanke i druge pratilje Miss Hrvatske 1995. godine.

Galerija Viktorija Rađa na Cro-a-Porteru 2006. godine - 2 Viktorija Rađa na Cro-a-Porteru 2006. godine - 1 Viktorija Rađa na Cro-a-Porteru 2006. godine - 6 +3 Viktorija Rađa bila je glavna zvijezda modne piste na Cro-a-Porteru 2006. godine u Splitu

Viktorija Đonlić Rađa i danas plijeni svojim mladolikim izgledom i ljepotom te je jedna od najzapaženijih bivših hrvatskih misica. Nakon osvajanja drugog mjesta na natjecanju za Miss Hrvatske, osim u modnom svijetu, Viktorija se okušala i u glazbenim vodama, a obiteljsku sreću pronašla je s košarkašem Dinom Rađom s kojim ima dva sina, Roka i Niku.

Viktorija Rađa na Cro-a-Porteru 2006. godine - 7 Viktorija Rađa bila je glavna zvijezda modne piste na Cro-a-Porteru 2006. godine u Splitu (Foto: Miranda Cikotic/Pixsell)

Viktorija i Dino vjenčali su se 2001. godine, a pet godina kasnije ljepotica iz Splita zavladala je modnom pistom Cro-a-Portera u rodnom gradu. Viktorija je nosila reviju kultne splitske modne kuće MAK te je pistom prošetala u bijelom kompletiću koji je istaknuo njezinu ženstvenu i skladnu figuru. Nosila je mini suknju na preklop ukrašenu ružom te uz nju topić koji otkriva pupak i kraći sako. Viktorija je u jednom trenutku skinula suknjicu ispod koje je nosila bijele vruće hlačice.

Viktorija Rađa: Fotografije koje dokazuju da bivša misica ima jednu od najljepših figura pješčanog sata Viktorija Rađa Viktorija Rađa Viktorija Rađa +10 Viktorija Rađa u showu 'Ples sa zvijezdama' 2019. godine

Severina i Danijela Martinović na Dori 2006. godine - 2 Severina i Danijela Martinović: Čije vam se izdanje s Dore 2006. više sviđa?

Na kraju revije izašla je na pistu u društvu Nede Makjanić-Kunić, dizajnerice i vlasnice modne kuće MAK, poznate i kao "kraljica splitske mode", odjevena u haljinu na preklop u bijeloj boji s crnim šarama i volanima.

Viktorija Đonlić Rađa na Cro-a-Porteru prije 16 godina prisutne je očarala svojom pojavom, a bivša misica i danas je pojam ljepote i stila.

Viktorija Rađa na Cro-a-Porteru 2006. godine - 3 Viktorija Rađa i dizajnerica Neda Makjanić-Kunić, vlasnica nekadašnje modne kuće MAK (Foto: Miranda Cikotic/Pixsell)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju