Kod uređenja malih prostora najvažnija je dobra organizacija i planiranje kako da se svaki centimetar prostorije pametno iskoristi, naročito oni koji idu u visinu.

Galerija Oprema za male kuhinje - 4 Oprema za male kuhinje - 7 Oprema za male kuhinje - 3 +5 Jysk, Polica VANDSTED, 550 kn  

Poseban izazov može biti opremanje male kuhinje u koju treba stati aparatura i oprema potrebna za svakodnevno pripremanje i posluživanje hrane, ormarići i ostalo.

Ako vaša kuhinja ima i samo nekoliko kvadrata, i takav skučeni prostor bit će dovoljan da u njega stanu predmeti koje smo pronašli u trgovinama, a koji su neophodni u svakom kućanstvu.

Deset fotografija koje pokazuju da su kuhinja i dnevni boravak u jednom odlična ideja Fotografije domova u kojima su kuhinja i dnevni boravak spojeni - 1 Fotografije domova u kojima su kuhinja i dnevni boravak spojeni - 10 Fotografije domova u kojima su kuhinja i dnevni boravak spojeni - 6 +6 Fotografije domova u kojima su kuhinja i dnevni boravak spojeni - 3

Kuhinja Sitnica od sedam kuna koja može transformirati čitavu kuhinju

Slika nije dostupna Pastelna oaza: Nježni varaždinski dom u kojem je svaki kvadrat uređen kao bombončić

Od visokog ormarića s vratima do pribora s držačem, u fotogaleriji na početku teksta pronađite osam "ulova" iz trgovina idealnih i za najmanje kuhinje.

Oprema za male kuhinje - 2 Lesnina, kolica, 499 kn (Foto: Internetska stranica proizvođača)
 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju