Jeste li primijetili da vrhunski sportaši sa sobom često nose toaletne torbice? U pitanju nije nikakav modni trend, već potreba. U njima nose sve što im je potrebno za higijenu nakon treninga ili utakmice.

Galerija Joško Gvardiol u Leipzigu Joško Gvardiol - 2 Lionel Messi voli torbe i ruksake brenda Louis Vuitton +9 Cristiano Ronaldo s toaletnom torbicom

Hrvatska nogometna reprezentacija danas igra posljednju utakmicu skupine B na Europskom prvenstvu u Leipzigu protiv Italije.

Vatreni su jučer stigli u svoj hotel te odradili prve treninge, a od fotografija koje su obišle svijet najviše se komentira ona Joška Gvardiola.

Joško Gvardiol - 2 Joško Gvardiol - 2 (Foto: Marko Lukunic/Pixsell)

Hrvatski branič bio je sportski odjeven u trenirku Nike i majicu kratkih rukava, a u rukama je nosio toaletu torbicu s prepoznatljivim logotipom Louisa Vuittona.

Riječ je o Dopp Kit modelu toaletne torbice u smeđoj boji koji je obrubljen goveđom kožom.

Louis Vuitton, Dopp Kit toaletna torbica Louis Vuitton, Dopp Kit toaletna torbica (Foto: Internetske stranice proizvođača)

To je prostrani i izdržljivi model za toaletne potrepštine koji karakterizira i široka kožnata ručka za udobno nošenje, ali i vješanje na kupaonsku kuku.

Nogomet i Louis Vuitton vole se javno

Ne samo da Joško Gvardiol nije jedini koji nosi toaletnu torbicu sa sobom kada odlazi "na posao" već nije ni čudan njegov izbor proizvođača.

Španjolski nogometaš David de Gea s LV toaletnom torbicom Španjolski nogometaš David de Gea s LV toaletnom torbicom (Foto: Profimedia)

Modna kuća Louis Vuitton ima dugu povijest izrade torbi za popularne sportove – od tenisa i košarke do ragbija i Formule 1.

Francuska modna kuća ima partnerstvo i s najvišom svjetskom nogometnom organizacijom FIFA-om te za nju izrađuje poseban kovčeg za najprestižniji pehar.

Kovčeg s ugraviranim prepoznatljivim logom na rubovima zaštićen je kožom, a brava i kopče napravljene su od robusnog metala.

Messi i Ronaldo igraju šah na kovčegu Loisa Vuittona 2022. Messi i Ronaldo igraju šah na kovčegu Loisa Vuittona 2022. (Foto: Profimedia)

Nova kolekcija inspirirana nogometom

Na Vuittonovu kovčegu partiju šaha odigrali su i neki od ponajboljih nogometaša svih vremena - Lionel Messi i Cristiano Ronaldo u reklami iz 2022. godine kojom je najavljeno Svjetsko nogometno prvenstvo u Katru, a na kojem je Hrvatska osvojila broncu.

Otkako je Pharrell Williams postao kreativni direktor muške mode u Louisu Vuittonu, sve više komada u novim kolekcijama nadahnuto je najvažnijom sporednom stvari na svijetu.

U svojoj prvoj kolekciji napravio je dres inspiriran nogometom što ne čudi budući da je u prošlosti proizveo seriju klupskih majici za Juventusi i Arsenal sa svojim brendom Humanrace.

Louis Vuitton majica nadahnuta izgledom nogometnog dresa Louis Vuitton majica nadahnuta izgledom nogometnog dresa (Foto: Profimedia)

U novoj kolekciji za proljeće / ljeto 2025. godine našlo se još zanimljivih detalja, poput tenisica inspiriranih kopačkama, ali i torba napravljena od nogometnih lopti.

Podrška od prvog dana: I hrvatski nogometaši znaju da su sestre zakon Luka Modrić s ocem Stipom i sestrama 2008. godine Roditelji i sestra Jasmina bodre Luku Modrića Diora Modrić na tribinama +2 Sestre Joška Gvardiola na dočeku u Novigradu

Odabrali ste najzgodnijeg hrvatskog nogometaša svih vremena Titulu najzgodnijeg mogao je ponijeti samo jedan Niko Kranjčar vaš je favorit Niko Kranjčar +4 Zrinka Cvitešić i Niko Kranjčar u vezi su već deset godina

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju