Ako ste pogledali na kalendar znate da je danas prvi dan mjeseca listopada. Ljeto je već iza nas, a priroda nam polako, ali sigurno, daje do znanja da ulazimo u hladnije i tmurnije doba godine koje će osvijetliti tek blagdanske lampice.

Prvi dan listopada, govori nam numerologija, mogao bi biti najsretniji dan sve do kraja tekuće godine. Zašto je tomu tako i što je posebno u zrcaljenju desetki i nula, možete provjeriti u nastavku.

Numerologija, poput nekog putokaza, pokazuje smjer kojim trebamo ići kako bismo ostvarili nedosanjane snove.

Govori puno toga o svijetu koji nas okružuje. Ona bi se mogla opisati kao rezultat mističnog proučavanja astrologije i daje nam odgovore na pitanja o životu, osobnosti i prilikama koje život nosi.

Zato biste danas, ako ste primijetili anđeoski i zrcalni broj 0110 na svome kalendaru, trebali osvijestiti da ste uistinu posebni i da je vaš potencijal zapravo ogroman.

Inače uveseljavate druge ljude, a danas trebate biti dobri prema sebi.

Anđeli čuvari koriste broj 0110 kako bi ljudima ukazali na talente koje su možda skrivali duboko u sebi. Do sada ih niste koristili, samo jer ih još nije osvijestili, a taj će se trenutak dogoditi baš danas.

Danas, više nego ikad, trebate vjerovati u sebe i svoje sposobnosti. Mnoge osobe zbog užurbanog načina života i svih uloga koje vrijedno obnašaju iz dana u dan, jednostavno zaborave da duboko u njima čuče darovi koji bi trebali implementirati u život i tako ga učiniti bogatijim.

Anđeli čuvari koriste broj 0110 kako bi ljudima ukazali na talente koje su možda skrivali duboko u sebi.

Primjerice, ako ste dobrim djelima cijeloga života uveseljavali druge ljude, danas biste mogli osvijestiti da isti taj talent možete primijeniti i na sebi. Bilo da se radi o financijskim ili vremenskim ograničenjima, trebate prestati sebe uskraćivati za životne radosti. Svi oni koji godinama sanjaju o putovanju na svoju destinaciju iz snova – danas bi trebali kupiti avionske karte.

Poanta zrcalnih datuma jest činjenica da ne postoje posljedice za dobra djela. Često nas život podsjeti kako nije istina da se dobro dobrim vraća, a prvog dana mjeseca listopada svemir se poravnao kako biste mogli postići sve ono o čemu ste dugo sanjali.

Dakle, bez straha, donesite sve one odluke za koje smatrate da će vas razveseliti i obogatiti vaš život.

Još zanimljivosti o numerologiji možete pročitati u nastavku. 

Deveti rujna Zašto je 9.9. najsretniji dan u rujnu? Broj životnog puta Izračunajte broj životnog puta koji otkriva gdje će vas život odvesti 8.8. Moćna dvostruka osmica: Zašto se 8.8. smatra najsretnijim danom u godini? Petica se pojavljuje kao anđeoski broj koji sugerira da ste na pravom putu Prate li i vas u životu? Što su anđeoski brojevi i kako ih čitati Značenje broja 888 Anđeoski broj: Što znači ako svako malo vidite 888? 23 Što donosi datum 23. 2. 2023. godine? Slika nije dostupna Anđeoska poruka: Znate li zašto je 11. studenog tako poseban dan? Slika nije dostupna Numerologija: Životni ciklus od devet godina

Sretno!

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju