U prvoj polufinalnoj večeri Dore imali smo priliku vidjeti raznolika modna izdanja sastavljena od efektnih komada i podjednako upečatljivih i zanimljivih cipela.

Galerija

Najviše se, očekivano, pričalo o Severini koja je bila gošća iznenađenja na nastupu grupe Let 3. Pobjednici prošlogodišnje Dore na ovogodišnjoj se natječu s pjesmom Baba Roga, a na pozornici im se pridružila i Severina odjevena u haljinu Jurja Zigmana.

Kombinirala ju je sa svojim starim srebrnim platformama modne kuće Prada koje je dosad nosila u raznim prigodama, a jedine platforme bolje od njezinih sinoć je nosio Mrle.

Severina na Dori u Pradinim platformama Foto: Vanesa Pandzic/Cropix

Cipele s platformom vratile su se u modu u velikom stilu, nakon što su ih godinama brojni modni znalci otpisivali i komentirali kako za njih više ne bi trebalo biti mjesta u našim kombinacijama.

Severina na Dori u Pradinim platformama Foto: Vanesa Pandzic/Cropix

Međutim, žene dobro znaju da se trendovi prije ili kasnije vrate pa je većina mudro čuvala svoje platforme u ormaru, među njima i Severina. Odlična odluka jer ovakav efektan model u srebrnoj boji uvijek dobro dođe za neke svečanije ili glamuroznije prigode.

Platforme modne kuće Prada Foto: 1stDibs

Platforme voli i Aleksandra Prijović koja ih je nosila na svojim nedavnim osječkim koncertima.

Prvi koncert Aleksandre Prijović u Osijeku Foto: Ivan Peric/Cropix

Za prvi je odabrala fantastičan model Isra kultnog brenda Jimmy Choo ukrašen kristalima. Nema sumnje da su platforme opet hit, a blagoslov su dobile i od dvije velike regionalne glazbene zvijezde.

Platforme Isra brenda Jimmy Choo Foto: Jimmy Choo

Aleksandra Prijović u platformama Jimmyja Chooa Foto: Borna Jaksic/Pixsell

Severina: "Rastezljive" štikle koje dio žena opisuje kao vrlo neudobne

Aleksandra Prijović zapalila Arenu u kultnim štiklama kojima vjeruje i J.Lo