Baršun je oduvijek bio tkanina koja simbolizira luksuz, a osim u svijetu mode, ovaj materijal ima svoje mjesto i u uređenju interijera.

Galerija Detalji od baršuna u dom donose dozu glamura Next ukrasni jastuci (2 komada), 223,81 kn IKEA naslonjač, 1499 kn +4 Jysk dvosjed, 2250

Ukoliko ste odlučili biti odvažniji kada je u pitanju uređenje vašeg doma, baršun je idealan odabir i tkanina koja će vašem domu osigurati dozu elegancije i luksuznog izgleda.

Ako niste sigurni kako ga ukomponirati u vaše prostorije, pročitajte nekoliko mogućnosti u nastavku.

Kuća u kojoj bismo se osjećale poput prave princeze - 4 Kako lijepo! Kuća u kojoj bismo se osjećale poput prave princeze

Najljepše jesenske dekoracije iz prirode Divne boje! Neka najljepše jesenske dekoracije iz prirode postanu dio doma

1. Zastori od baršuna

Raskošni zastori od baršuna učinit će vašu dnevnu sobu luksuznijom, a njihov plus je činjenica da zbog težine materijala nisu lepršavi i jako lijepo vise. Također, baršun je dostupan u cijelom nizu boja pa vaše zastore možete lako prilagoditi ostatku doma.

Zbog težine tkanine, zastori od baršuna bit će i odlična izolacija. U hladnijim mjesecima učinit će vaš prostor idealno ugodnim i tihim.

2. Baršunasti prekrivač za krevet

U hladnijem periodu godine koje je pred nama, posebno je dobar osjećaj ušuškati se u topli krevet, a zbog baršunastog prekrivača još ćete više jedva čekati utonuti u san. Osim toga, vaš krevet izgledat će odlično.

3. Kauč od baršuna

Kauč od baršuna u vašem dnevnom boravku može biti ključni, "statement" komad, onaj koji će plijeniti pozornost. Plišana tkanina u kombinaciji s minimalističkom siluetom može činiti lijepi spoj vintagea i modernog.

Mali stolovi u dnevnoj sobi - 11 Manje je više: 12 dokaza da dnevnoj sobi nije potreban veliki stol

4. Tabure/fotelja od baršuna

Ako vam je baršunasti kauč ipak malo previše baršuna, manja, ali jednako dobra opcija su baršunasti tabure ili fotelja koji mogu biti još zanimljivi dodatak interijeru ako odaberete neku upečatljivu boju.

Sve je u detaljima: Ideje za uređenje stana u kojem svaki kutak izgleda "wow" Predivan stan u New Jerseyu - 7 Predivan stan u New Jerseyu - 1 Predivan stan u New Jerseyu - 2 +16 Predivan stan u New Jerseyu - 3

5. Ukrasni jastuci

Ukrasni jastuci od baršuna idealni su ako baršun u dom želite uvoditi postepeno. Izgledat će jednako sjajno na vašem kauču, fotelji, krevetu...

U našoj galeriji pogledajte ponudu komada od baršuna u trgovinama.

Lesnina tabure, komad 249 kn Lesnina tabure, komad 249 kn (Foto: Lesnina)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju