Svečana premijera dokumentarnog filma "Dogodio se" o Ratku Rudiću održana je u zagrebačkom kinu Kaptol boutique cinema. Režiju i produkciju potpisuje Dejan Aćimović, a hrvatski sport, ali prije svega hrvatski vaterpolo, dobio je jedan velevrijedan i za pogledati vrlo zanimljiv, a u konačnici i poučan filmski uradak.

Galerija Branka Krstulović na premijeri filma 'Dogodio se' o Ratku Rudiću - 3 Branka Krstulović na premijeri filma 'Dogodio se' o Ratku Rudiću - 2 Branka Krstulović na premijeri filma 'Dogodio se' o Ratku Rudiću - 1 +4 Branka Krstulović nosi torbu s potpisom Victorije Beckham

Film "Dogodio se - Ratko Rudić, istinita životna priča" celuloidni je zapis o trenerskom geniju neponovljivog Ratka Rudića, člana Kuće slavnih, najtrofejnijeg i najboljeg vaterpolskog trenera na svijetu, bivšeg izbornika, a danas predsjednika Stručnog savjeta Hrvatskog vaterpolskog saveza, kako piše na stranici HVS-a.

Branka Krstulović na premijeri filma 'Dogodio se' o Ratku Rudiću - 2 Branka Krstulović s Ratkom Rudićem i Jadrankom Islamović na premijeri filma 'Dogodio se' (Foto: Ranko Suvar/Cropix)

Premijeru životne priče o proslavljenom hrvatskom vaterpolskom stručnjaku nije propustila ni Branka Krstulović koja je za tu prigodu odabrala outfit sive boje od materijala nalik bukleu. Profinjenu odjevnu kombinaciju složila je od kompleta oversized kroja sačinjenog od hlača širih nogavica i topa s dugim rukavima, koji je nosila utaknut u hlače.

Branka Krstulović nosi torbu s potpisom Victorije Beckham Branka Krstulović nosi torbu s potpisom Victorije Beckham (Foto: www.victoriabeckham.com)

Malo kontrastne boje sivoj kombinaciji dodala je sa ženstvenim crvenim salonkama s vrlo tankom potpeticom, dok je torba crna, i to model s potpisom Victorije Beckham. Branka nosi pismo-torbu od mekane glatke kože ukrašenu zlatnim lancem, čiji je dizajn inspiriran debelim metalnim remenom na muškim satovima.

Victoria Beckham nosi torbu s metalnim remenom iz vlastite kolekcije Victoria Beckham nosi torbu s metalnim remenom iz vlastite kolekcije (Foto: Profimedia)

Lanac na torbi služi da se kroz njega provuče ruka za sigurnije držanje torbe, a naravno i vrlo je efektan detalj koji torbi vrlo jednostavnog, klasičnog dizajna daje dodatnu dozu luksuza.

Branka Krstulović na premijeri filma 'Dogodio se' o Ratku Rudiću - 1 Branka Krstulović u sivom 'oversized' kompletu i crvenim štiklama (Foto: Ranko Suvar/Cropix)

Branka Krstulović: Odrezani sako kao glavni adut kombinacije koja bi inače bila obična Branka Krstulović na premijeri filma 'Ferrari' u Zagrebu - 3 Branka Krstulović na premijeri filma 'Ferrari' u Zagrebu - 2 Branka Krstulović na premijeri filma 'Ferrari' u Zagrebu - 1 +3 Branka Krstulović na premijeri filma 'Ferrari' u Zagrebu - 4

Branka Krstulović: Efektne traperice kojima za top dojam ne trebaju visoke potpetice Branka Krstulović - 4 Branka Krstulović - 5 Branka Krstulović - 3 +2 Branka Krstulović nosi traperice s bijelim printom brenda Loewe

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju