U katoličkom kalendaru je 10. travnja upisano ime Sunčica pa osobe koje nose ove lijepo žensko ime danas slave imendan. Koje je značenje imena Sunčana i kakve su osobe koje ga nose, provjerite u nastavku.

Sunčica je žensko ime domaćeg podrijetla, a dolazi od naziva za nebesko tijelo - Sunce. Drugi oblik ovog imena je Sunčana. Roditelji su od davnina birali ovo snažno žensko ime u nadi da će njihove djevojčice izrasti u hrabre, ponosne i bistre žene.

Sunčice će uvijek pronaći vrijeme za sebe jer znaju da moraju prvenstveno voljeti sebe kako bi svoju ljubav mogle podijeliti s drugima.

Numerološki broj Sunčica je šest. Sunčice su obično umjetničke duše koje svijet gledaju na nešto drugačiji način.

One će u drugim ljudima, ali i svemu oko sebe, pronaći duboko skrivenu ljepotu. Ako im kažete da je svijet loše mjesto, one će odmahnuti rukom i neće se složiti s vama.

Vjeruju da su svi ljudi po prirodi dobri, ali da ih okolina može lako pokvariti. Osobe koje nose ovo ime vjeruju u astrologiju, eksperti su za muško – ženske odnose i s njima nikad nije dosadno.

Vole čitati knjige, elokventne su i stalno pokušavaju naučiti nešto novo.

Slobodno vrijeme provode u prirodi, liberalnog su ima i jako su dobri prijatelji jer znaju kako slušati i uvijek kažu pravu riječ u pravom trenutku.

Iako su predane supruge i majke, Sunčice će uvijek pronaći vrijeme za sebe jer znaju da moraju prvenstveno voljeti sebe kako bi svoju ljubav mogle podijeliti s drugima.

Dora Vesele, pouzdane i vrijedne: Kakve su osobe koje nose ime Dora?

Vanja Kakve su osobe koje nose ime Vanja?

Ema Kakve su osobe koje nose ime Ema?

Ljiljana Kakve su osobe koje nose ime Ljiljana?

Izabela Kakve su osobe koje nose ime Izabela?

Veronika Iskrene umjetničke duše: Kakve su osobe koje nose ime Veronika?

Tatjana Kakve su osobe koje nose ime Tatjana?

Nevena Kakve su osobe koje nose ime Nevena?

Sretan imendan! 

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju