Prema imendanskom kalendaru, osobe koje nose ime Karla imendan slave 3. lipnja, na dan kada se prisjećamo sv. Karla Lwange, ili 4. studenog, na blagdan sv. Karla Boromejskog.

Prema jednom tumačenju, ime Karla dolazi od latinske riječi carus, koja u prijevodu znači 'draga'. U pojedinim kulturama ima i značenje 'slobodna žena' ili pak 'ratnica'.

Prema numerološkim analizama, osobe s ovim imenom neovisne su i snažne. Ističu se po inteligenciji i prijateljski su nastrojene, a često ih krasi i sjajan smisao za humor te oštar jezik.

To je također jedan od razloga zbog kojih su vrlo popularne u društvu.

Karle mogu biti vrlo tvrdoglave i impulzivne. Ako ste ih povrijedili, odmah će reagirati i neće skrivati svoje mišljenje.

Po prirodu su idealisti koji drže do međuljudskih odnosa i procvjetat će u toplom i brižnom okruženju. Fleksibilne su i lako se prilagođavaju okolini, a te kvalitete posebno dolaze do izražaja na radnom mjestu. 

Karle su sjajne kolegice kojima je važno da svoj posao odrade dobro. Vrlo su kreativne, pa uvijek nađu brzo rješenje za neki nepredviđen problem, zbog kojeg bi ostali zablokirali.

Mihaela Kakve su osobe koje nose ime Mihaela? Sanja Brižne i šarmantne: Kako se opisuju osobe koje nose ime Sanja? Monika Kakve su osobe koje nose ime Monika? Aleksandra, Imendan "Zaštitnice muškaraca": Kakve su osobe koje nose ime Aleksandra? Ana Snalažljive i odlučne: Kakve su osobe koje nose ime Ana? Kristina Kakve su osobe koje nose ime Kristina? Anamarija Kakve su osobe koje nose ima Anamarija? Sonja Kakve su osobe koje nose ime Sonja? Ines Kakve su osobe koje nose ime Ines?

Sretan imendan!

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju