Prema imendanskom kalendaru, osobe koje nose ime Karla imendan slave 3. lipnja, na dan kada se prisjećamo sv. Karla Lwange, ili 4. studenog, na blagdan sv. Karla Boromejskog.

Prema jednom tumačenju, ime Karla dolazi od latinske riječi carus, koja u prijevodu znači 'draga'. U pojedinim kulturama ima i značenje 'slobodna žena' ili pak 'ratnica'.

Prema numerološkim analizama, osobe s ovim imenom neovisne su i snažne. Ističu se po inteligenciji i prijateljski su nastrojene, a često ih krasi i sjajan smisao za humor te oštar jezik.

To je također jedan od razloga zbog kojih su vrlo popularne u društvu.

Karle mogu biti vrlo tvrdoglave i impulzivne. Ako ste ih povrijedili, odmah će reagirati i neće skrivati svoje mišljenje.

Po prirodu su idealisti koji drže do međuljudskih odnosa i procvjetat će u toplom i brižnom okruženju. Fleksibilne su i lako se prilagođavaju okolini, a te kvalitete posebno dolaze do izražaja na radnom mjestu. 

Karle su sjajne kolegice kojima je važno da svoj posao odrade dobro. Vrlo su kreativne, pa uvijek nađu brzo rješenje za neki nepredviđen problem, zbog kojeg bi ostali zablokirali.

Mihaela Hrabre, dobre i predane: Kakve su osobe koje nose ime Mihaela? Sanja Brižne i šarmantne: Kako se opisuju osobe koje nose ime Sanja? Monike slave imendan 27. kolovoza Snalažljive, blage i tople: Kakve su žene koje nose ime Monika? Aleksandra, Imendan "Zaštitnice muškaraca": Kakve su osobe koje nose ime Aleksandra? Ana Snalažljive i odlučne: Kakve su osobe koje nose ime Ana? Kristina Sretan imendan! Značenje imena koje vjerno prate nadimci Tina, Kika i Kris Anamarija Sretan imendan! Kakve su osobe koje nose ime Anamarija? Sonja Mudre i predane sanjarke: Kakve su žene koje nose ime Sonja? Ines Snalažljive, duhovite, znatiželjne... Kakve su osobe koje nose ime Ines?

Sretan imendan!

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju