Današnji dan, 18. rujna, jedan je od datuma u kalendaru na koji imendan slave i Sanje. Muški oblik ovog imena vrlo popularnog na našim prostorima je Sanjin, pa i njima danas možete čestitati imendan.

Galerija Sanja Sanja Vejnović Sanja Pilić +1 Sanja Musić Milanović na konferenciji UNICEF-a

Smatra se kako ime Sanja potječe od imena Aleksandra, a prema nekim tumačenjima izvedeno je i od glagola sanjati. Sukladno tome, ovo ime simbolizira snove, nešto nestvarno i posebno, kao iz nekog drugog svijeta.

Prema numerologiji, iz svakog imena može se izračunati takozvani broj rasta. Kao što sam naziv kaže, taj broj utječe na naš osobni rast i razvoj tijekom života, a također je i dobar pokazatelj nekih karakternih osobina.

Broj rasta osoba koje se zovu Sanja je 9, a osobe s tim brojem često se ističu u društvu kao veliki idealisti, altruisti i humanitarci koji vole pomagati drugima.

Sanje su brižne i posvećene, empatične, maksimalno požrtvovne i često vrlo romantične. Šarmantne su, karizmatične i ljudi se sjajno osjećaju u njihovu društvu.

S obzirom na to da je idealizam jedna od njihovih glavnih karakteristika, ne čudi što im je najvažnije samo to da su svi u njihovoj okolini sretni. Sanje su često velike emotivke, osjetljive na nepravdu i sentimentalne.

Sonja Kakve su osobe koje nose ime Sonja? Dolores Kakve su osobe koje nose ime Dolores? Gordana Kakve su osobe koje nose ime Gordana? Jelena Kakve su osobe koje nose ime Jelena? Marija Kakve su žene koje nose ime Marija? Suzana Kakve su osobe koje nose ime Suzana? Jasna Kakve su osobe koje nose ime Jasna? Snježana Kakve su žene koje nose ime Snježana? Nives Kakve su osobe koje nose ime Nives? Lidija Kakve su osobe koje nose ime Lidija? Nada Kakve su osobe koje nose ime Nada? Blaženka Kakve su osobe koje nose ime Blaženka? Anđela Kakve su osobe koje nose ime Anđela?

 Sretan imendan! 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju