Kombinacija plave kose i tamnog korijena, odnosno izrasta opet je u trendu, a trenutak za dodatnu popularnost nije mogao biti bolji s obzirom na trenutačnu situaciju.

I dok je nekima tamni korijen na plavoj kosi problem koji jedva čekaju riješiti u frizerskom salonu, zapravo se radi o modernoj frizuri čiji je veliki plus činjenica da je puno lakša za održavanje od klasične plave boje.

Slika nije dostupna Trik za predivne valove: Napravite ih u samo pet minuta bez mučenja s četkom i sušilom

Slika nije dostupna Poigrajte se kod kuće: Sedam frizura idealnih za žene s poludugom kosom

Osim što se radi o frizuri zbog koje ne trebate često odlaziti u frizerski salon, nju su u godinama, pa i desetljećima iza nas rado birale i brojne slavne dame.

Brigitte Bardot jedna je od njih, u 80-ima ovu frizuru je proslavila Madonna, a još jedna plavuša koja će ostati upamćena po tamnom izrastu je i Carrie Bradshaw, odnosno glumica Sarah Jessica Parker.

10 dokaza da slavne dame nemaju tako bujnu kosu kao što se čini Slavne žene s ekstenzijama za kosu i bez njih - 4 Slavne žene s ekstenzijama za kosu i bez njih - 3 Slavne žene s ekstenzijama za kosu i bez njih - 2 +6 Slavne žene s ekstenzijama za kosu i bez njih - 1

U našoj galeriji izdvojili smo dio slavnih plavuša koje vole kombinaciju plave kose i tamnog izrasta.

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju