Novi trend manikure u nadolazećim mjesecima pomalo je u neskladu s vedrim bojama koje nas okružuju u sunčanim danima, ali izgleda toliko dobro i elegantno da mu se isplati dati šansu.

Galerija Siva manikura Siva manikura Siva manikura s efektom mramora +6 Siva manikura

Hit koji se pojavio ovog proljeća u svijetu manikure i neće tako brzo otići nokti su u nijansama sive.

Ova hladna (ne)boja na prvu možda djeluje nespojivo s toplim vremenom jer tada na noktima obično volimo nositi vedrije boje, ali ljubiteljice klasike, posebno one koje vole crne manikure, bijele ili pak tamnocrvene tonove na noktima znaju koliko takvi nokti mogu uvijek dodati dojam elegancije i sređenosti i u trenu podići svako modno izdanje na jedan otmjeniji nivo.

Siva manikura Siva manikura (Foto: Getty Images)

Naravno, za one kojima se sviđaju jako tamni nokti, tamnosiva bit će pun pogodak, a nepogrešivo će se slagati s bilo kojim bojama u ostatku vašeg outfita ili make-upa.

Siva manikura Siva manikura (Foto: Shutterstock)

S druge strane, svjetliji sivi tonovi izgledat će jednako lijepo i nježno kao i bijeli, ružičasti ili bež, ali s jednom notom originalnosti koja otkriva odvažan karakter i sklonost izlaženju iz okvira.

Jednako će dobro pasati i kraćim i dužim noktima, a ako ipak ne možete i ne želite zauzdati svoju razigranu stranu, sivu možete kombinirati i s drugim bojama, a uvijek su dobrodošli efekt mramora, dodatak šljokica ili neki drugi zanimljivi ukras koji će dodatno uljepšati vašu sivu manikuru.

Siva manikura s efektom mramora Siva manikura s efektom mramora (Foto: Shutterstock)

Nema ljepše? Manikura za sve dužine koja nikad neće izaći iz mode Francuska manikura Francuska manikura Francuska manikura +6 Francuska manikura

Proljeće na noktima: 15 fotografija cvjetnih manikura koje će vas inspirirati Cvjetna manikura Cvjetna manikura Cvjetna manikura +11 Cvjetna manikura

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju