Svjetliji tonovi najčešći su odabir za uređenje životnog prostora, bez obzira na stil uređenja. Estetski su vrlo privlačni oku, vizualno povećavaju prostor te ga čine ugodnim za boravak. Jedan takav prekrasno uređen interijer pronašli smo u kući u kojoj se tako lako osjećati kao doma.

Galerija Savršeno uređen interijer kuće - 9 Savršeno uređen interijer kuće - 4 Savršeno uređen interijer kuće - 2 +6 Sivi cigleni zid dao je pečat osobnosti i spavaćoj sobi, kao i crni metalni krevet

Dominacija bež i svijetlih zemljanih tonova razbijena je s nekoliko tamnijih komada, kao što je cigleni zid sive boje s ugrađenim kaminom. Taj efektni zid nalazi se u dnevnom boravku spojenom s kuhinjom u kombinaciji bijele boje i svijetlog drva.

Savršeno uređen interijer kuće - 2 Cigleni zid sive boje s ugrađenim kaminom (Foto: Living4media)

U svijetlu kuhinju savršeno se uklopio crni hladnjak koji nimalo ne bode oči niti narušava skladnost prostora. Štoviše, čini ga još zanimljivijim i modernijim, kao i crna napa. Sivi cigleni zid dao je pečat osobnosti i spavaćoj sobi, kao i crni metalni krevet, u odličnom kontrastu sa svijetlim zidovima i podom.

Savršeno uređen interijer kuće - 6 Sivi cigleni zid dao je pečat osobnosti i spavaćoj sobi, kao i crni metalni krevet (Foto: Living4media)

Bijela kupaonica s tamnim podnim pločicama osvaja pak vintage stilom uređenja i šarmantnim detaljima poput nožica na kojima stoji umivaonik. Cijela kuća puna je šarma i duše i baš neke dobre energije koja se osjeti i preko fotografija.

Savršeno uređen interijer kuće - 7 Bijela kupaonica s tamnijim podnim pločicama osvaja vintage stilom uređenja (Foto: Living4media)

Savršeno uređen interijer kuće - 1 Savršeno uređen interijer kuće (Foto: Living4media)

Prelijepa kuća na otoku Braču u kojoj oduševljava ručno rađeni kameni umivaonik Prelijepo uređena kamena kuća na otoku Braču koja datira iz 17. stoljeća - 13 Prelijepo uređena kamena kuća na otoku Braču koja datira iz 17. stoljeća - 2 Prelijepo uređena kamena kuća na otoku Braču koja datira iz 17. stoljeća - 18 +13 Prelijepo uređena kamena kuća na otoku Braču koja datira iz 17. stoljeća - 8

Mama petero djece u Zagvozdu je uredila svoju raskošnu kuću punu fantastične energije i duše Raskošno uređena kuća u Zagvozdu odvjetnice Andree Cvitanović Vrzić - 21 Raskošno uređena kuća u Zagvozdu odvjetnice Andree Cvitanović Vrzić - 19 Raskošno uređena kuća u Zagvozdu odvjetnice Andree Cvitanović Vrzić - 5 +25 Raskošno uređena kuća u Zagvozdu odvjetnice Andree Cvitanović Vrzić - 3

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju